Przyznaję, czasami włącza mi się tryb samoobrony, ale często faktycznie jest tak, że nie mogłem zrobić lepiej "bo...". Wiem, że mało to ma do wniesienia, bo zdjęcie jest jakie jest i jeżeli jest słabe, to nie można się usprawiedliwiać tym, że "chciałem lepiej, ale...", tylko po prostu go nie pokazywać, ale niekiedy komentarze faktycznie trafiały w to, czego wcześniej nie widziałem, i dzięki temu z wystawienia zdjęć na forum czerpałem jakieś korzyści w postaci wiedzy i przemyśleń na przyszłość.
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Póki co możesz spróbować wstawić prace ( jedną pracę) tutaj: http://fotofanklub.pl/index.php?opti...abc&Itemid=167 i każdy może to zrobić nawet anonimowo.
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
Micles, Sergiusz - przeczyściłem wątek z waszych "uprzejmości", proszę o powstrzymanie się od dalszych tego typu "wycieczek"
5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|
Z całym szacunkiem ale ja nie widzę w wypowiedziach miclesa nic niestosownego. Mam nadzieję, że i odwrotnie jest podobnie. Nie ma tu osobistych wycieczek. Tak mi się zdaje, przynajmniej ja tego tak nie odbieram. Jeśli micles tak uważa to kłaniam się nisko i przepraszam.
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
Mi to tam lotto. Już wiem co chciałem wiedzieć.
Panowie przestańcie robić śmietnik z tego forum. I nie róbcie debili z nas i użytkowników. Dobrze widać intencję tych wpisów.
Kolejne posty pójdą do śmietnika i zostaną stosownie "nagrodzone".
Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 05-09-2011 o 23:35
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner