Strona 2 z 6 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 52

Wątek: Gdzie pokazać swoje prace?

Początki nałogu Awatar piszczal
    Miasto
    Lublin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Wats0n Zobacz posta
    Nie ma galerii idealnej.
    Racja, ale z nich wszystkich najbliżej mi do FotoTok
    aktualnie: Canon EOS R6 | Sigma A 35/1.4 DG HSM | Canon 135/2 L | Canon 16-35/4 L

Arrow

Cytat Zamieszczone przez micles Zobacz posta
    No w tym problem, że mi chodzi o takie bardziej wyczerpujące komentarze, a nie :"niezłe","piękne", itp.

Podoba mi się dział "konstruktywna krytyka" na fotogaleriach, właśnie o to mi chodziło, może ktoś jeszcze coś takiego mi poda?
    Witaj,

A propos Fotogalerii " konstruktywna krytyka" w większości przypadków nie ma nic wspólnego z konstruktywna krytyką ...
    Polecam Digart i fototok, co do komentarzy wszędzie znajdziesz podobny problem... Polecam po prostu spróbować wszędzie, po krótkim czasie wybierzesz serwis który będzie spełniał Twoje oczekiwania...
    Pozdr,
    m

Uzależniony Awatar mungo
    Miasto
    A, A

Domyślnie

Wrzucać wszędzie i wyciągać średnią z komentarzy
    No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
    Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
    Zaczątek portfolio: link

Dudds
    Guest

Domyślnie

najlepiej jak bedziesz wystawiał swoje zdjęcia i wydział styl i poziom komentarzy.. sam będziesz wiedział czy to jest to czego oczekujesz od krytyki oraz pozytywów na jakimś danym portalu...

Uzależniony Awatar comatus
    Miasto
    Wybrzeże Pucyfiku

Domyślnie

Ja jakoś digarta nie polecam, nie przypadł mi do gustu. Bardzo często ciężko o jaką kolwiek krytykę - zwykle wystawianie ocen odbywa sie na zasadzie co ty mi to i ja tobie. No i kółka adoracji są tam chyba najmocniej ze wszystkich znanych mi galerii rozwinięte. Dużo bardziej podoba mi sie plfoto.

Dopiero zaczyna Awatar TiTeUF

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez micles Zobacz posta
    Chciałbym dowiedzieć się, gdzie (oczywiście oprócz canon.board) mogę znaleźć kogoś, kto skomentowałby fachowo moje zdjęcia, pochwalił, pogardził, powiedział jak byłoby lepiej. .
    Nie licz za bardzo na krytyki bo kazdy chce co innego i wiekszosc wypowiedzi sama sobie przeczy w stylu "za jasne", "za ciemne, rozjasnij", "za blade", "za duzo kolorow", "ja bym obcial u gory", "ja bym zrobil kwadratowe" itp ...

Bedzie ci tylko glowa bolala po takich wypowiedziac ...

Mnie kiedys zalamala wypowiedz ze powinienem albo kupic lepsze szkla albo nie robic wogole zdjec . Facet nie mogl zrozumiec ze mam kitowy tele i nie moge zejsc ponizej F8 przy 300mm i ze nie mam IS dlatego czas mialem 1/250 i co za tym idzie wysokie ISO ...

Początki nałogu Awatar krzychoo

Domyślnie

zdjęcia można jeszcze wrzucić na http://www.iso400.pl/. Ale tylko monochromatyczne. Ciekawe galerie.

Początki nałogu Awatar szycho
    Miasto
    M-bórz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mungo Zobacz posta
    Wrzucać wszędzie i wyciągać średnią z komentarzy
    Popieram

Od czasu do czasu wrzuce sobie coś na anglojęzyczny www.photosig.com. Jak dla mnie pełna kultura, chociaż jak wszędzie potrafią pojawić się trolle. Krytyka,przynajmniej w stosunku do moich fotek i tak ogólnie jest jak najbardziej konstruktywna.
    EOS 40D+BG-2N/350D+BGE3; EFS18-55/3,5-5,6 II, C50/1,8, C100/2,8, T28-75/2,8, C100-400IS L, 430EX, DMIII, Lowepro Nova 4 AW/Rover AW II, RUP-43, Sherpa 600R/Phottix KB-1, MARUMI CPL DHG i inne gadżety...
    www.tomaszszyszko.pl

Jackoo
    Guest

Domyślnie

niesmialo zaproponuje swierzutki serwis www.e-fotografia.eu

zalozyciel wspominal rowniez ze jest zainteresowany konkursami, na stronie staram sie dodwac jak najwiecej informacji o konkursach

pozdrawiam

Dopiero zaczyna

Domyślnie

ja używam p-l.pl -fajny serwis w którym krytykują, oceniają foty-jedyny minus to rozmiar zdjęcia jakie można dodać

Strona 2 z 6 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów