na gazeta.pl napisali chyba pare zdan wiecej, a m.in. ze:
... Najnowszy system druku o nazwie Memjet ma być dostępny w drukarkach znanych firm, takich jak Canon, Epson czy HP...
http://gospodarka.gazeta.pl/gospodar...1,4015247.html
naprawde mi sie piekielnie ta zabaweczka podoba, tylko wowczas powstanie problem gdzie trzymac te wszystkie albumy ze zdjeciami![]()
EOS x2, sloik x5, blyskotki x6
"Jako że krople atramentu są mikroskopijnej wielkości (objętość każdej jest mniejsza niż pikolitr), udało się też rozwiązać problem wystarczająco szybkiego wysychania atramentu, nie tracąc przy tym na ostrości druku."
No i nie ma problemu z rozmazywaniem się szybko wypadających zdjęć o siebie![]()
Saurus
Prawo Murphy'ego: "Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy"
"Sztuczna inteligencja jest niczym przy prawdziwej głupocie" - Elbert Hubbart
Galeria WWW
Ciekawe po ile tuszeZeby sie nie okazało tak jak w lexmarku ze zestaw tuszy jest droższy od całej drukarki
![]()
Dobrze że patentu nie sprzedali jednej firmie. Inaczej te ceny które podają byłyby nierealne.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Przecież jest informacja - przewidywana cena 20$ i to za 50ml - w porównaniu do 15-30$ za 10 ml to brzmi świetnie, oby się spełniło![]()
Saurus
Prawo Murphy'ego: "Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy"
"Sztuczna inteligencja jest niczym przy prawdziwej głupocie" - Elbert Hubbart
Galeria WWW
WOW i to wielkie. jak cos takiego bedzie do kupienia po przystempnej cenie tolaboratoria-te mniej profi dostanol po tylku. juz widze laborantów mówiących ze to ściema i zeby do nich przyjść zrobić zdjęcia
Canon 400D + kit + canon 38-76 4.5/5.6 + Tamron 80-210 4.5/5.6 + 430Ex