Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 32

Wątek: Rewolucyjna drukarka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez popmart Zobacz posta
    a mi się coś wydaje że lobby dotychczasowych rozwiazań "kupi" tę firmę i wszystko bedzie po staremu bo przecież nikomu nie zależy aby było za tanio obecnie ..... a rozwiazanie pójdzie na półkę do czasu aż bedzie przymus ekonomiczny
    Tez tak mysle, takie firmy jak Canon Epson Hp maja na tym za duzo do stracenia... Pomyslodawca tej drukarki bedzie baaardzo bogaty

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez konradl Zobacz posta
    Tez tak mysle, takie firmy jak Canon Epson Hp maja na tym za duzo do stracenia... Pomyslodawca tej drukarki bedzie baaardzo bogaty
    na gazeta.pl napisali chyba pare zdan wiecej, a m.in. ze:

... Najnowszy system druku o nazwie Memjet ma być dostępny w drukarkach znanych firm, takich jak Canon, Epson czy HP...

http://gospodarka.gazeta.pl/gospodar...1,4015247.html

naprawde mi sie piekielnie ta zabaweczka podoba, tylko wowczas powstanie problem gdzie trzymac te wszystkie albumy ze zdjeciami
    EOS x2, sloik x5, blyskotki x6

Początki nałogu Awatar Saurus
    Miasto
    okolice Łodzi

Domyślnie

"Jako że krople atramentu są mikroskopijnej wielkości (objętość każdej jest mniejsza niż pikolitr), udało się też rozwiązać problem wystarczająco szybkiego wysychania atramentu, nie tracąc przy tym na ostrości druku."

No i nie ma problemu z rozmazywaniem się szybko wypadających zdjęć o siebie
    Saurus

Prawo Murphy'ego: "Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy"
    "Sztuczna inteligencja jest niczym przy prawdziwej głupocie" - Elbert Hubbart

Galeria WWW

Pełne uzależnienie Awatar ripek

Domyślnie

Ciekawe po ile tusze Zeby sie nie okazało tak jak w lexmarku ze zestaw tuszy jest droższy od całej drukarki

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Dobrze że patentu nie sprzedali jednej firmie. Inaczej te ceny które podają byłyby nierealne.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie Awatar arturs
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ripek Zobacz posta
    Ciekawe po ile tusze Zeby sie nie okazało tak jak w lexmarku ze zestaw tuszy jest droższy od całej drukarki
    Napisali, że około 20$ za 50ml
    Pozdr
    5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|

Początki nałogu Awatar Saurus
    Miasto
    okolice Łodzi

Domyślnie

Przecież jest informacja - przewidywana cena 20$ i to za 50ml - w porównaniu do 15-30$ za 10 ml to brzmi świetnie, oby się spełniło
    Saurus

Prawo Murphy'ego: "Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy"
    "Sztuczna inteligencja jest niczym przy prawdziwej głupocie" - Elbert Hubbart

Galeria WWW

Coś już napisał Awatar Bajo
    Miasto
    Kętrzyn

Domyślnie

WOW i to wielkie. jak cos takiego bedzie do kupienia po przystempnej cenie tolaboratoria-te mniej profi dostanol po tylku. juz widze laborantów mówiących ze to ściema i zeby do nich przyjść zrobić zdjęcia
    Canon 400D + kit + canon 38-76 4.5/5.6 + Tamron 80-210 4.5/5.6 + 430Ex

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Saurus Zobacz posta
    Przecież jest informacja - przewidywana cena 20$ i to za 50ml - w porównaniu do 15-30$ za 10 ml to brzmi świetnie, oby się spełniło
    Taaa... z marży na tuszach 1000000% zrobi się 100000% ;-) Gdzieś kiedyś czytałem jakieś (pół żartem) wyliczenia, że w przeliczeniu na ml tusze do HP to najdroższa ciecz na świecie ;-)

Moderator Awatar Janusz Body
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez muflon Zobacz posta
    .... Gdzieś kiedyś czytałem jakieś (pół żartem) wyliczenia, że w przeliczeniu na ml tusze do HP to najdroższa ciecz na świecie ;-)
    Co się dziwisz. Drukarki robi im Canon to na czymś muszą zarabiać

Janusz,
    Old enough to know better - but I do it anyway.

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów