Znalazłem ciekawy pdf z jubileuszowymi zestawami kit-owymi canona.
Ciekawe kiedy to ogłoszą i jakie będą ceny. Podejrzewam że szykuje się niezła jatka na rynku.
Link do pdf-a
PS. Nie przestraszcie się jakości.
Znalazłem ciekawy pdf z jubileuszowymi zestawami kit-owymi canona.
Ciekawe kiedy to ogłoszą i jakie będą ceny. Podejrzewam że szykuje się niezła jatka na rynku.
Link do pdf-a
PS. Nie przestraszcie się jakości.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Jatka? Przecie na poczatku musi to dojsc do polski jesli w ogole ma dojsc do krajow 3 swiata ... wszytsko to mozna kupic osobno i jak znam zycie na skapiec.pl taniej. Normalna akcja marketingowa jak sie ktos zlapie/zalapie to jego plus.
Apropo widzialem taki fajny onanistyczny pasek na szyje ale zamiast napisow canon byl taki wzorek ala dzieci kwiaty ...kupie.
Jesli te zestawy sie pojawia na rynku to mysle, ze nie bedzie nowego 40D jak i nastepcy 5D przed koncem tego roku.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Myślę że na PMA będzie info o tych paczkach![]()
I właśnie na nie czekam![]()
No co ?? Może być zamiast wbudowanej lampy, do rozświetlenia cieni na twarzy.
jest jeden fotoreporter w PL, ciagle go pelno w TV ;-) chodzi z 1dmkIIN i 220ex :-)... i daje rade