Nie wiem jak ta impreza wyglądała. Czy to było w jakimś przedszkolu? Bo ja głównie dzieci widzę... Czy tak miało być? Proszę o sprecyzowanie![]()
Nie wiem jak ta impreza wyglądała. Czy to było w jakimś przedszkolu? Bo ja głównie dzieci widzę... Czy tak miało być? Proszę o sprecyzowanie![]()
No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
Zaczątek portfolio: link
IMHO impreza jest na tyle lokalna, że ciężko odnieść fotki do okazji. Mógłbyś nazwać reportaż "rozdanie nagród młodym talentom" i też było by ok. Ale ja tam na reportażu się nie znam...
Akustyczny koncert zespołu "Kombajn do zbierania kur po wioskach" ,który odbył się 10.04.2007 w zielonogórskim klubie Kawon.
reszta tu http://www.onlyphotography.w8w.pl/
Komentarze mile widziane.
pucha i grucha
MOze 7 i 8 zostawilbym, z 10 i 13 tez mozna cos ciekawego wylowic, reszta troch mniej ciekawa.
rebel xt + kit;C 28-105 1:3,5,4,5 usmII;C 100-300 1:4,5-5,6; kenko pierścienie pośrednie; 420ex; sherpa 600; Tyskie 0,5l
Scream wrzucaj co ciekawsze fotki tutaj. Twoja strona nie zawsze chce dobrze dzialać.
Nie idz na iloscale nie zbuduje galerii z 3-ech zdjęć
Ocenialem tylko tutejsze fotki.
Z koncertowej moglbys wybrac jakis detal. teraz troche rozproszone, albo z GO cos powymyslac przy nastepnym koncercie.
rebel xt + kit;C 28-105 1:3,5,4,5 usmII;C 100-300 1:4,5-5,6; kenko pierścienie pośrednie; 420ex; sherpa 600; Tyskie 0,5l