Pokaż wyniki od 1 do 10 z 97

Wątek: Ja się na tym nie znam, ale...

Mieszany widok

Dopiero zaczyna Awatar Rafał Gutowski
    Miasto
    Ludwigshafen - Germany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zibi1970 Zobacz posta
    Rafale,

sam sobie jestes winny. jakimi kryteriami sie kierowales wybierajac tego faceta ? widziales jakies inne j inne zdjecia weselne ? patrzac na twoja stopke masz pokazny arsenal sprzetowy wiec i pewnie jakies doswiadzenie w foto i mimo to nie potrafiles stwierdzic ze gosc jest cienki jak polsilver ?.
    Wiesz... Klientowi pokazuje się tylko wybrane fotki. Poza tym wszystko załatwiałem w sumie na telefon (mieszkam za granicą) i na wybranie fotografa miałem tylko kilka godzin w Polsce... ale w pełni się z Tobą zgadzam... moja wina... zaufałem niewłaściwemu człowiekowi...
    Poza tym, techniczna strona tych zdjęć to jedno, a podejście Pana do sprawy... - to zupełnie inny temat. Prędzej czy później też zostanie tu i ówdzie opisany...
    Pozwólcie, że zacytuje słynny dowcip...
    "Co to jest apatia - to jest stosunek do stosunku po stosunku"
    EOS 40d + BG-E2N, EOS 350d + BG-E3 + Kit (EFs 18-55); EOS 3000v + Kit (EF 24-90); EF 17-40 f/4 L USM; EF 70-200 f/4 L USM; EF 50 f/1.4 USM; 430 EX; 580 EX II; etc, etc...
    www.rg-foto.eu

Pełne uzależnienie Awatar arturs
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Rafał Gutowski Zobacz posta
    Poza tym, techniczna strona tych zdjęć to jedno, a podejście Pana do sprawy... - to zupełnie inny temat. Prędzej czy później też zostanie tu i ówdzie opisany...
    Chętnie poczytamy lubimy takie "kfiatki"..

Pozdr
    Artur
    5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|

Uprawnienia umieszczania postów