Co chcecie? Znęcacie się nad biednym Fotografem. Przecież aparat kupił dzień przed ślubem to kiedy miał się nauczyć robić zdjęcia ??![]()
Janusz,
Old enough to know better - but I do it anyway.
Rafale,
sam sobie jestes winny. jakimi kryteriami sie kierowales wybierajac tego faceta ? widziales jakies inne j inne zdjecia weselne ? patrzac na twoja stopke masz pokazny arsenal sprzetowy wiec i pewnie jakies doswiadzenie w foto i mimo to nie potrafiles stwierdzic ze gosc jest cienki jak polsilver ?.
Wiesz... Klientowi pokazuje się tylko wybrane fotki. Poza tym wszystko załatwiałem w sumie na telefon (mieszkam za granicą) i na wybranie fotografa miałem tylko kilka godzin w Polsce... ale w pełni się z Tobą zgadzam... moja wina... zaufałem niewłaściwemu człowiekowi...
Poza tym, techniczna strona tych zdjęć to jedno, a podejście Pana do sprawy... - to zupełnie inny temat. Prędzej czy później też zostanie tu i ówdzie opisany...
Pozwólcie, że zacytuje słynny dowcip...
"Co to jest apatia - to jest stosunek do stosunku po stosunku"
EOS 40d + BG-E2N, EOS 350d + BG-E3 + Kit (EFs 18-55); EOS 3000v + Kit (EF 24-90); EF 17-40 f/4 L USM; EF 70-200 f/4 L USM; EF 50 f/1.4 USM; 430 EX; 580 EX II; etc, etc...
www.rg-foto.eu
a mi sie trafilo w oko to co znalzlem na stroniego tego profi
"Fotografia analogowa,
fotografia cyfrowa,
fotografia zawodowa,
fotografia amatorska,
reprodukcje, studio, plener,
reportaż, portret, akt,
portfolio..."
hmm uwazam ze powinen wpisac tylko ten 4 rodzaj fotografii
moze zalozyc jakis watek i przkleic (bo chyba nie ma) i wpisac tam wszystkich takich profi ... moze uratuje to kogos przed takimi zdjeciami
6D 30D 35 85 70-200 430EX
Pozdrawiam
u niego na stronce("fotografa") jest jedna fotka, która jest maxymalnie zaszumiona w galerii ze ślubu, to ta fotka jest normalna ( u "fotografa" na stronce)
Nie wiem... ,moze on chciał uzyskać "swój niepowtarzalny efekt artystyczny- SZUMY"
w końcu jest to "Fotograf z KRAPKOWIC" więc nie spodziewałbym się rewelacji
A poza tym tylko mu pogratulowac inwencji tworczej.
no ..........nikonowcy lubia szumy
..........albo innaczej - musieli sie przyzwyczaic
6D 30D 35 85 70-200 430EX
Pozdrawiam