...zobaczylem
MASAKRA....
zerknij jeszcze na strone tego profi
pokazuje ile jeszcze mozna poprawic w swoim warsztacie...![]()
6D 30D 35 85 70-200 430EX
Pozdrawiam
Ja tam się nie chcę chwalić, ale chyba mój 300D i podłączony do nego kit dałby lepsze rezultaty (no i oczywiście ja jako laik)
Canon 400d + kit + Sigma 70 - 300 APO + Canon 50 1.8
Moje zdjęcia
Radzio Jogger - mój blog
Redlog.pl - blog piłkarski
W tej całej sprawie nie chodzi tyle o jakość zdjęć, a postawę "Pana Profesjonalnego Fotografa", która świadczy o niekompetencji i braku uczciwości. Na pierwszy rzut oka widać, że zdjęcia są skopane. W moim odczuciu "Pan Profesjonalny Fotograf" to cwaniaczek, który myśli sobie, że złapał "zagraniczniaka" jelenia (bez urazy Rafał), którego można wydoić z kasy na tyle, by sfinansować w ten sposób zakupu nowego aparatu, na który zapewne normalnie nie byłoby stać "Pana Profesjonalnego Fotografa".
Rafał, na Twoim miejscu nie popuściłbym gościowi. Kasa rzecz nabyta, ale zdjęć już się nie powtórzy.
pozdrawiam
kaen
Sie czepiacie. Karta mu po prostu nie szla dzien wczesniej, rano zona go wk..., popoludniu sie okazalo, ze samochod na slub wypada umyc. Kazdego moze szlag trafic. A pozniej wiadomo, czlowiek w tym wkur... leci na robote i jak by nie robil to spieprzy. A ze mu jeszcze z tej zlosci na zone i to ze karta nie szla rece latlay- to normalna sprawa. Kazdemu by lataly. A slub bez fotografa - wiadomo - nieważny.![]()
canon
Pomijając to, że zdjęcia to po prostu istna TRAGEDIA, to zastanawia mnie fakt jak można za takie GÓWNO wziąć jakiekolwiek pieniądze. Moim zdaniem ten wielki pan fotograf to powinien wręczając te zdjęcia sam do nich dopłacić przynosząc zdjęcia w zębach, idąc na kolanach. I do tego bym na miejscu kolegi poszkodowanego dążył. Naprawdę współczuję takiej "pamiątki"
Dziękuję wszystkim za dyskusję. Jeżeli ktoś ma ochotę i jest ciekaw innych kwestii z tą sprawą związanych informuję, że na opolskim forum ślubnym toczy się ciekawa dyskusja międzu mną a Panem Fotografem. Forum wymaga niestety zalogowania, ale ...jeżeli ktoś ma ochotę poczytać...
OTO LINK: http://www.forum.wesele.opole.pl/viewtopic.php?t=480
Ponadto warto również odwiedzić inny wątek tego samego forum:
http://www.forum.wesele.opole.pl/viewtopic.php?t=571
Życzę miłej lektury.
EOS 40d + BG-E2N, EOS 350d + BG-E3 + Kit (EFs 18-55); EOS 3000v + Kit (EF 24-90); EF 17-40 f/4 L USM; EF 70-200 f/4 L USM; EF 50 f/1.4 USM; 430 EX; 580 EX II; etc, etc...
www.rg-foto.eu
Nic nie ujmując innym markom aparatów powiem,że cholernie słabe są te fotki z N. ,ale coś mi nie pasuje w samej formie ich zamieszczenia na stronie Rafała.
Czemu dał same słabe i dziwnie je opisał(raczej sarkastycznie)-zamiast tych ładnych,które tam były wcześniej(widać ładne zdjęcia na zrzutach z jego strony wykonanych wcześniej)?
Coś mi tu śmierdzi!
Nawet ta fotografia z kościoła jest trochę innym ujęciem niż to zdjęcie które jest na stronie tego fotografa(jest podobne,ale inaczej naświetlone).
A pozwolił ci fotograf przerobić zdjęcie w innej formie niż je dostałeś?
W poligrafii też mamy zasady i nie możemy zmieniać i wycinać ujęć bez zgody autora.Coś mi się nie chce wierzyć,by pozwolił na taką przeróbkę.
Chyba chcesz go zgnoić,musiał ci czymś dogryźć.Hmmm...
5D + L