Strona 4 z 10 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 97

Wątek: Ja się na tym nie znam, ale...

Pełne uzależnienie Awatar ripek

Domyślnie

Jednej rzeczy nie rozumiem. Skoro facet miał cyfre to mial i ekranik. Nie uwierze ze przez X zdjec nie popatrzyl na efekt swojej pracy. Chyba ze nie widzial w tym nic zlego lub komus podpadles i to jest zemsta ...
    Canon G10, WP-DC28, :grin: 5d mkIII:grin: 5d mkI 17-40L 24LII 35L 85LII 580II

Pełne uzależnienie Awatar tpop
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Rafale a czy ty jeszcze sie zgodziles na publikowanie swoich zdjec na jego stronie?

Pełne uzależnienie Awatar Skipper
    Miasto
    Niemcy a czasem inne kraje

Domyślnie

Stary ja Ciebie nie qmam....
    sam robisz fotki i to nawet niezłe wiec masz dosc wiedzy by sprawdzic co koles potrafi zabierając go na probną sesje...
    noz qrcze pretensje to chyba naprawde tylko do siebie miec mozesz biorac pod uwage ze nie jestes kims kto o fotografii pojecia nie ma, choc po tych gorzkich słowak krytyki naprawde szkoda bo zrypane te foty na maxa to juz trzeba było ustawic własny sprzet i dac kumplowi niech robi
    Ostatnio edytowane przez Skipper ; 24-03-2007 o 21:52
    fotografuje ludzi, nie zwierzęta... nie jestem fotografem żywności

EOS Digital 17-200; f/1.4; f1.8; f/4; L; IS; Speedlite 580EX + Apple

Początki nałogu Awatar TOPOL
    Miasto
    Tarnów

Domyślnie

Pozytywna stroną założenia tego wątku jest to, ze każdy kto ogląda te fotki myśli: "Uff, na szczęście robię lepsze.."

Pełne uzależnienie Awatar tpop
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez TOPOL Zobacz posta
    Pozytywna stroną założenia tego wątku jest to, ze każdy kto ogląda te fotki myśli: "Uff, na szczęście robię lepsze.."
    faktycznie chyba kazdy moze to powiedziec bo lepsze zdjecia z komórki można zrobić

Dopiero zaczyna Awatar Rafał Gutowski
    Miasto
    Ludwigshafen - Germany

Domyślnie

Do Tpop - Nie... Pan Fotograf nie ma zgody na publikowanie mojego wizerunku (w tym twarzy), ale w tej sprawie póki co zostały wszczęte tak zawane "czynności przedprocesowe" - zobaczymy jaka będzie reakcja Pana Fotografa na wezwanie do zaniechania tych publikacji...
    EOS 40d + BG-E2N, EOS 350d + BG-E3 + Kit (EFs 18-55); EOS 3000v + Kit (EF 24-90); EF 17-40 f/4 L USM; EF 70-200 f/4 L USM; EF 50 f/1.4 USM; 430 EX; 580 EX II; etc, etc...
    www.rg-foto.eu

Uzależniony

Domyślnie

e tam nazwisko tego 'profi' kolesia tlumaczy wszystko - Dariusz Szumiński - wiec jak on by tak mogl bez szumow ? toz to by bylo nie po bozemu

a jak sie ktos gdzies powyzej o linka pytal to SZUMINSKI "profi" - z zaznaczeniem UNIKAC JAK OGNIA

powyzej ktos sie pytal czy forumowy kolega nie widzial wczesniej jego sampli ? w sumie sie nie dziwie ze mogl nie widziec bo przeciez na stronie tego 'profi' glowne sample weselne sa wlasnie z jego wesela, wiec moze to byl jakis debiucik ? do tego jeszcze tla rodem z allegro i mamy totalna jazde bez trzymanki - poprostu nie moglem sie powstrzymac, ale podobnej jakosci zdjecia to robil chyba moj 5 letni 2mpix canon A40, ale nie 8mpix cyfrowa lustrzanka :/
    EOS x2, sloik x5, blyskotki x6

Dopiero zaczyna Awatar Rafał Gutowski
    Miasto
    Ludwigshafen - Germany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Skipper Zobacz posta
    Stary ja Ciebie nie qmam....
    sam robisz fotki i to nawet niezłe wiec masz dosc wiedzy by sprawdzic co koles potrafi zabierając go na probną sesje...
    noz qrcze pretensje to chyba naprawde tylko do siebie miec mozesz biorac pod uwage ze nie jestes kims kto o fotografii pojecia nie ma, choc po tych gorzkich słowak krytyki naprawde szkoda bo zrypane te foty na maxa to juz trzeba było ustawic własny sprzet i dac kumplowi niech robi
    Sesje probna... bądźmy realistami. Poza tym wszystko przed ślubem załatwiałem z Niemiec. W Polsce byłem tylko kilka dni przed uroczystością. A zdjęcia, które widziałem u Pana Fotografa były w porządku... Przypominam, że w dniu mojego ślubu Pan miał po raz pierwszy dany model aparatu w rękach...
    EOS 40d + BG-E2N, EOS 350d + BG-E3 + Kit (EFs 18-55); EOS 3000v + Kit (EF 24-90); EF 17-40 f/4 L USM; EF 70-200 f/4 L USM; EF 50 f/1.4 USM; 430 EX; 580 EX II; etc, etc...
    www.rg-foto.eu

Moderator Awatar Janusz Body
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Co chcecie? Znęcacie się nad biednym Fotografem. Przecież aparat kupił dzień przed ślubem to kiedy miał się nauczyć robić zdjęcia ??

Janusz,
    Old enough to know better - but I do it anyway.

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Rafale,

sam sobie jestes winny. jakimi kryteriami sie kierowales wybierajac tego faceta ? widziales jakies inne j inne zdjecia weselne ? patrzac na twoja stopke masz pokazny arsenal sprzetowy wiec i pewnie jakies doswiadzenie w foto i mimo to nie potrafiles stwierdzic ze gosc jest cienki jak polsilver ?.

Strona 4 z 10 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów