Strona 1 z 10 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 97

Wątek: Ja się na tym nie znam, ale...

Mieszany widok

Dopiero zaczyna Awatar Rafał Gutowski
    Miasto
    Ludwigshafen - Germany

Domyślnie Ja się na tym nie znam, ale...

Witam wszystkich...

W sierpniu 2006 odbył się mój ślub. Podczas tej uroczystości zdjęcia robił mi profesjonalny fotograf. Nie będę wdawał się w szczegóły naszej współpracy, bo nie o to tutaj chodzi.
    Ponieważ jak już wpomniałem w tytule nie mnie oceniać te fotki, zwracam się do kolegów z prośbą o krótki komentarz... Chciałbym wiedzieć tak ogólnie co o tym myślicie.

Oto bezpośreni link do strony:
    http://www.gutowski.com.pl/Galerie/S...pomnienia.html

Zaznaczam, że poza jednym wykadrowaniem i oczywiście zmniejszczeniem do rozmiaru odpowiedniego do strony, nic na tych fotkach nie zostało zmienione. Takie fotki otrzymałem na CD od pana profesjonalnego fotografa.

Z góry dziękuję za komentarze.
    EOS 40d + BG-E2N, EOS 350d + BG-E3 + Kit (EFs 18-55); EOS 3000v + Kit (EF 24-90); EF 17-40 f/4 L USM; EF 70-200 f/4 L USM; EF 50 f/1.4 USM; 430 EX; 580 EX II; etc, etc...
    www.rg-foto.eu

Dopiero zaczyna

Domyślnie

no śliczne;]
    powinieneś się ubiegać o status pokrzywdzonego;]
    pozdrawiam
    slick
    Pozdrawiam
    Slick

Coś już napisał

Domyślnie

Witam,
    no zdjecia faktycznie bomba - mysle, ze chyba nie ma tu nad czym dywagowac. Lepsze zdjecia zrobilbym moim telefonem, ze juz o Canonie A70 nie wspomne :P
    Domyslam sie, ze piszac tego posta raczej nie chodzilo Ci o ocene zdjec (bo tu nie ma co oceniac), a raczej o "reklame" fotografa.
    Tak czy siak wspolczuje prezentu slubnego w postaci takich zdjec.
    Pozdrawiam,
    D.C.

Pełne uzależnienie Awatar tombas
    Miasto
    Nowy Sącz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Rafał Gutowski Zobacz posta
    Witam wszystkich...

W sierpniu 2006 odbył się mój ślub. Podczas tej uroczystości zdjęcia robił mi profesjonalny fotograf. Nie będę wdawał się w szczegóły naszej współpracy, bo nie o to tutaj chodzi.
    Ponieważ jak już wpomniałem w tytule nie mnie oceniać te fotki, zwracam się do kolegów z prośbą o krótki komentarz... Chciałbym wiedzieć tak ogólnie co o tym myślicie.

Oto bezpośreni link do strony:
    http://www.gutowski.com.pl/Galerie/S...pomnienia.html

Zaznaczam, że poza jednym wykadrowaniem i oczywiście zmniejszczeniem do rozmiaru odpowiedniego do strony, nic na tych fotkach nie zostało zmienione. Takie fotki otrzymałem na CD od pana profesjonalnego fotografa.

Z góry dziękuję za komentarze.
    witaj, aż serce rośnie jak patrzę na zdjęcia "profesjonalnego" fotgrafa, jeśli ktoś robi "cuś" takiego, to albo najarał się jakiegoś świństwa, albo...sam nie wiem..a tak swoja drogą ile sobie cenią za usługi tacy "PROFI"( pożal się Panie Boże...)
    Do zdjęć mam wszystko, prócz talentu...
    (R6, RP, RF 15-35 f/2.8L, RF 28-70 f/2L, RF 100 f/2.8L, RF 70-200 f/2.8L, EL-1, 470EX-AI)

Dopiero zaczyna Awatar Rafał Gutowski
    Miasto
    Ludwigshafen - Germany

Domyślnie

Nie pytaj mnie o cenę... bo uznasz mnie za idiotę, no ale cóż stałem wówczas przed wyborem - albo biorę co jest, albo nie będę miał nic.
    EOS 40d + BG-E2N, EOS 350d + BG-E3 + Kit (EFs 18-55); EOS 3000v + Kit (EF 24-90); EF 17-40 f/4 L USM; EF 70-200 f/4 L USM; EF 50 f/1.4 USM; 430 EX; 580 EX II; etc, etc...
    www.rg-foto.eu

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz1972
    Miasto
    Ząbkowice Śląskie

Domyślnie

Szok .
    Dziwi mnie jedno : Bardzo rzadko "profesjonalny fotograf" daje cd , w 99% daje gotowe foty .

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Hehe, podoba mi się to, co napisałeś na stronie "jeszcze raz dziękując za profesjonalną oprawę tak ważnej dla mnie uroczystości." W ten sposób gość nie ma powodu, żeby się czepiać, nawet gdyby chciał, a zdjęcia ku przestrodze kolejnych klientów są I powinny się niedługo dobrze w googlach zindeksować

Bywalec Awatar senturion
    Miasto
    Leżajsk-Dębica: Podkarpackie

Domyślnie

dlaczego te zdjecia wyglądaja jakby były robione telefonem

Czegoś nie kumam, jesli ktos sie nie czuje na siłach by samemu ustawiać parametry szczególnie na slubie to czemu nie pozwolił by aparat sam zadecydował. Pełen automat i jazda
    REBEL+KIT+BG-E1+Kingston 512 MB+SanDisk 1GB+statyw hama+czas pokaże :rolleyes:

Uzależniony Awatar Viracocha
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez senturion Zobacz posta
    dlaczego te zdjecia wyglądaja jakby były robione telefonem

Czegoś nie kumam, jesli ktos sie nie czuje na siłach by samemu ustawiać parametry szczególnie na slubie to czemu nie pozwolił by aparat sam zadecydował. Pełen automat i jazda
    Bo to "Profesjonalista" , a "Profesjonalista", jak wiadomo, nie robi na automacie.

Bywalec Awatar Rafał32
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Mojej kumpeli też robił fotki profesjonalista.....Eosem 1D,nie wiem którym.
    Fotki pozostawiały wiele do życzenia,nawet jej mama stwierdziła że" jakieś żółte takie" itp.Więc jak widać nie brakuje cyrkowców.
    Nie wiem jak było w Twoim wypadku ale jak ktoś przychodzi do mnie żeby mu zrobić foty na slubie to mu pokazuję moje poprzednie dzieła.Zawsze może zrezygnować ale na szczescie nie było takich akcji.
    No coż nie najlepsze te fotki,ale pocieszęCię- mi robił kumpel fotograf(8lat temu) iteż liiiipaaaaaa
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    [.. z żółtym logo...[/QUOTE]

To kodak pewnie jakiś był.........
    Ostatnio edytowane przez Rafał32 ; 24-03-2007 o 20:24 Powód: Automerged Doublepost
    Aparat Foto

Strona 1 z 10 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów