Pokaż wyniki od 1 do 10 z 23

Wątek: Brudna matówka?

Mieszany widok

Moderator Awatar Janusz Body
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kol Zobacz posta
    Mala grucha, duza grucha, dmuchanie w te i z powrotem - ciut pomogly, ale przy 22 plamy sa dalej nieakceptowalne. Czy ktos wie ile ta usluga kosztuje na Zytniej i iile to trwa?
    Na żytniej podobno robią to za darmo i "od ręki". Ale powiedz mi ile zdjęć robisz na f/22 i czy aby na pewno te f/22 jest Ci do czegokolwiek potrzebne poza macro.

Gruchą się na glanz wyczyścić nie da - prędzej czy później Eclipse i Pec-Pady i tak będą Ci potrzebne. Tak niestety jest z dSLRami, że czyścić trzeba

Janusz,
    Old enough to know better - but I do it anyway.

Bywalec
    Miasto
    Pruszków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Janusz Body Zobacz posta
    Na żytniej podobno robią to za darmo i "od ręki". Ale powiedz mi ile zdjęć robisz na f/22 i czy aby na pewno te f/22 jest Ci do czegokolwiek potrzebne poza macro.

Gruchą się na glanz wyczyścić nie da - prędzej czy później Eclipse i Pec-Pady i tak będą Ci potrzebne. Tak niestety jest z dSLRami, że czyścić trzeba
    Dzieki za pomoc. Generlanie 22- uzylem dzis po raz pierwszy chyba I stad moje wk.. Duzo slonca sie pojawilo - mysle - potestuje, a tu ****. Tak sobie mysole, ze jesli do 13-nastu nic nie bedzie na focie to sobie rzeczywiscie podaruje na razie wizyte na Zytniej.
    canon

Moderator Awatar Janusz Body
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kol Zobacz posta
    ....Tak sobie mysole, ze jesli do 13-nastu nic nie bedzie na focie ....
    Łoptymista będzie, będzie - na jednolitym tle, na niebie syfki są zwykle widoczne w powiększeniu a'la 100% tyle, że to się łatwo usuwa w PS. Prędzej czy później czyszczenie samemu "na mokro" albo wycieczka na Zytnią i tak Cię nie ominie.

Janusz,
    Old enough to know better - but I do it anyway.

Uprawnienia umieszczania postów