jest wyjście...chcesz zagłosować na oba ?? nie głosuj wcale![]()
30D, C 17-40 f4 L, 50 f1.8, 70-200 f4 L, 430 ex, oraz -=iii=<)
CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
Jakbym miał głosować na zdjęcia a nie zestawy - to 3 i 4.
Canon
oba zestawy bardzo ladne i jakby je tak wymieszac to calkiem przyjemnoe portofolio... glos oddaje na modelkea tak powazniej to glosuej na zestaw nr 2 i kilka moich refleksji. w zestawie nr 1 nie podoba mi sie ulozenie glowy wszedzie takie same na 3 zdjeciach co robi sie nudne i co bardziej nie wykorzystanie kompletnei walorow otoczenia przeciez to ma byc karkonoski portret (zdjecie nr3 mozna jakos tak na sile pod to podpiac), na plus daje obrobke zdjec bo zdecydowanie lepsze kolory skory ma modelka niz u konkurencji ;-) zestaw nr 2 bardziej urozmaicony tematycznie z mocnym akcentem gorskiego klimatu w zdjeciu nr 3 (tylko stopy zle ulozone). zdjecie nr 2 chyba jest lekko dmuchniete ale moge sie mylic bo to znaczek pocztowy ;-) mimo wszystko wygrywa za roznorodnosc kadrow i lapania modelki z roznych stron swiata
![]()
Ostatnio edytowane przez c42 ; 21-05-2007 o 21:51
Ankieta zamknięta więc się przyznam... mój zestaw drugi, zwycięski. MacGyver: dzieki za wspólny wyjazd, użyczenie zacnej puchy z równie zacnymi portretówkami, godne trzymanie blendy i zaciętą walkę... zgodnie z umową czekam na rewanż1:0 dla mnie
![]()
Dzięki za battla i "zorganizowanie" modelki :-) Rewanż mam już obmyślony, zaraz założę stosowny wątek![]()
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj