stratus to my sie chyba na tym podescie spotkalismy. na samym poczatku jak jeszcze widno bylo. wspialem sie z moja szacowna, patrze, a tutaj czlowiek mi grabe podaje...to byles ty?![]()
stratus to my sie chyba na tym podescie spotkalismy. na samym poczatku jak jeszcze widno bylo. wspialem sie z moja szacowna, patrze, a tutaj czlowiek mi grabe podaje...to byles ty?![]()
why waste your time looking for proof?
what if the answer is never the truth?
..impreza byla, Bialorus nadal pod okupacja Omonu...życie płynie
niemamaparata
Esteper - wywal poruszone i te z glowami w kadrach, zostanie 1/3 i bedzie OK![]()
Sorry że są głowy w kadrach ale niestety "mam swój metr i nieco ponad pół"przez co większośc reporterów i ludzi bawiacyh się przed samą sceną wchodziła mi w kadry. Co do poruszonych/nieostrych zdjec robiłem to CZJ Sonnar 135/3,5 nie zawsze idealnie trafiłem z ostrością
Ale zaraz zrobię jakiś mały porządek w tych zdjęciach.
Edit.
Jednak nie zrobię porządków, bo połączone są moje posty i nie mogę zapisac tylu zdjęc w jednym. To musi już władza forumowa poprawic![]()
Ostatnio edytowane przez esteper ; 26-03-2007 o 20:28
5DmkII + C50/1.4 + C85/1.8 + 2,5kg jabłek w wersji PRO
"ADMINISTRACJO ! ZAPOBIEGAJ I LECZ SIĘ RUTYNOWO. DOBRO ADMINISTRACJI, GWARANTEM DOBRA OGÓŁU"
a ja cię esteper chyba widziałem
Czy to nie ty byłeś przy barierce i ochroniarz w pewnym momencie spytał się Ciebie "odsunąć się?"
350D, obiektyw jakiś M42, niewysoki... Tak, to na pewno Cię widziałem. walczyłeś dzielnie!
Ja byłem w strefie "dla mediów". Niezły syf i zero organizacji. Wywalili nas, bo tłum napierał na barierki. postawili tylko 1 rząd!
Nie mówiąc o tym że i organizatorzy i ochrona traktowała media gorzej jak bydło. narobiliśmy im tam trochę szumu, ale w końcu daliśmy sobie spokój.
ps. kilka zdjęć u mnie w "galerii" --> http://medyx.fotolog.pl
Zgadza się to byłem jaByłem ze swoim trabantem i Sonnarem. Jeśli to Tobie bezczelnie machnąłem żebyś się przesunął to sorry
I dobrze pamiętasz tekst ochroniarza gdy pytał się czy ma się przesunąc
![]()
5DmkII + C50/1.4 + C85/1.8 + 2,5kg jabłek w wersji PRO
"ADMINISTRACJO ! ZAPOBIEGAJ I LECZ SIĘ RUTYNOWO. DOBRO ADMINISTRACJI, GWARANTEM DOBRA OGÓŁU"
Ostatnio edytowane przez jatzzek ; 27-03-2007 o 07:53
why waste your time looking for proof?
what if the answer is never the truth?