Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 37

Wątek: [Warszawa, 25.03.2007 19:00] Koncert Solidarni z Białorusią - Plac Zamkowy

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nemeo Zobacz posta
    Sorry Vitez, ale ubawiło mnie to stwierdzenie.
    Ale czemu "Sorry Vitez" ?
    Przeciez to nie ja pisalem - cudzyslowow nie widac?

Cytat Zamieszczone przez stratus
    Jak wspominałem, pojawię się po 18.00 i bedę chciał zająć najlepszą miejscówkę pod sceną, jesli o tej porze bedzie to jeszcze możliwe.
    Rok temu bylem ok 1.5 godz przed rozpoczeciem koncertu i bylo bardzo luzno - miejscowke pod scena znalazlem bez problemu a Jac przegadal ochroniarzy i krecil sie za barierkami. Sprobuj jedno albo drugie 8)

Uzależniony Awatar suchyHc
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Ja tez sie pojawie. Bede kolo 19. Raczej bede szukal ciekawostek niz "gwiazd"
    Skasowali mi ;(

Uzależniony Awatar esteper
    Miasto
    Vava

Domyślnie

Ja tam jutro coś dam od siebie Narazie nie mam siły, bo tlum mnie przyciskał do barierek (wywalczyłem miejsce pod sceną)
    5DmkII + C50/1.4 + C85/1.8 + 2,5kg jabłek w wersji PRO

"ADMINISTRACJO ! ZAPOBIEGAJ I LECZ SIĘ RUTYNOWO. DOBRO ADMINISTRACJI, GWARANTEM DOBRA OGÓŁU"

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Mnie naszło na refleksje w trakcie tego koncertu. Najęty konferansjer - debil krzyczy "Precz z Łukaszenką", za chwilę myli się w ilości tytułów Małysza i chociaż ludzie krzyczą "czwarty raz", to gada dalej jakby czytał z kartki. Sydney Polak to już w ogóle "pasował" ze swoimi piosenkami - wino z dziewczyną, to jeszcze może białorusko, ale chomiczówka? Ten Pan skłonił mnie do zmiany planów na ten wieczór. Odszedłem z myślą, że chyba czasem na siłę, staramy się uwalniać narody.

Najbardziej podobało mi się na początku, gdy grały rockowe białoruskie ekipy - czad To pasowało
    Skasowali mi ;(

Początki nałogu Awatar stratus
    Miasto
    Warszawa/Ochota czasem Hajnówka:)))

Domyślnie

Prawda to - miałem podobne odczucia ale jak juz zostałem otoczony tłumem to musiałem pozostac do końca, chwilami miałem pomysł na przeciskanie się ale jak zobaczyłem ludziska przerzucane nad tłumem to szybko zrezygnowalem. Zresztą miałem niezła miejscówkę choć nieco oddalona od sceny, sidziałem na rozstawionym podeście od kamery na wysięgniku, tej bliższej do sceny zresztą było nas tam kilku Canonierów i ani się obejrzałem i juz siedziałem pośród Nikonów

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Widziałem pare osób na tym podeście, ale wolałem się kręcić dookoła sceny i szukać dzieci z flagami i takie tam pedofilskie sceny Pozdrawiam wszystkich wspierających separatystów !!
    Skasowali mi ;(

Pełne uzależnienie Awatar borkomar
    Miasto
    Płock

Domyślnie

Dawać foty Pany 8)
    5D + L

Miasto
    Vava

Domyślnie

Spoko spoko, ogarne te swoje (pozmniejszam i wstawię). Ja mam głównie ahtystów

Edit.
    Part 1.

Part 2.

Part 3. (koniec)

Kadry niestety są podobne do siebie, bo miałem takie miejsce że nie dałem rady się ruszyc

"ADMINISTRACJO ! ZAPOBIEGAJ I LECZ SIĘ RUTYNOWO. DOBRO ADMINISTRACJI, GWARANTEM DOBRA OGÓŁU"

Bywalec Awatar mtata
    Miasto
    Warszawa/Bielsk Podl.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez esteper Zobacz posta
    Spoko spoko, ogarne te swoje (pozmniejszam i wstawię). Ja mam głównie ahtystów
    :razz: Tego pana z fotki nr 1 też mi się udało ustrzelić! Spróbuję gdzieś wrzucić w tzw. wolnej chwili.

Miasto
    Vava

Domyślnie

Ten pan z pierwej fotki to w ogóle na modela powinien się gdzieś zgłosic Co nie podleciał ktoś to ten zaczynał pozowac
    Brawa dla tego pana z flagą na twarzy

Żałuję że nie miałem identyfikatora/przepustki, bo może lepsze ujęcia bym miał tego typa i w ogóle całej imprezy

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów