Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: [daniel_76] a teraz z innej beczki

Domyślnie 'sesja sukien ślubnych'

Witam. Jest to pierwszy post na tym forum. Popełniłem w zeszłym roku sesje sukien ślubnych. Chciałbym poznać wasze komentarze ,gdyż firma chce kolejną sesję popełnić. Co ewentualnie można by zmienić aby było lepiej....
    Proszę o komentarze.

1.
    2.
    3.
    4.
    5.
    400D + EF-S 18-55 kit + EF 50 1.8 II + 75-300 1:4-5.6 II + 580 EX + elfo 2x500w

mhaku
    Guest

Domyślnie hm ...?

Ale jak dla mnie to większość jest do poprawy :-) widzę zbyt dużo sztuczności w pozach i brak oryginalności w samym podejściu do tematu.

Domyślnie

czekam na bardziej konstruktywne opinie. Dzięki

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez daniel_76 Zobacz posta
    czekam na bardziej konstruktywne opinie. Dzięki
    To zadaj to pytanie tutaj : http://foto.forumslubne.pl/ :)
    (korpus + kit-zoom + krótki tele-zoom + flesz) + (korpus + szeroki-zoom + kit-zoom) + (statyw + monopod) + (błyskograty 2x0.5KW + pudełka + antenki) + (plecak + torby: duża i mała) + 28Gb CF + laptok
    => www.MysiaPercTeam.tk | www.Kanu.pl | Fotografia ślubna | Zdjęcia ślubne | Blog (niekoniecznie) ślubny

Bywalec Awatar Smaczny

Domyślnie

Nie jest źle, a bez zdjęć numer 3 i 5 jest bardzo dobrze. Na zdjęciu numer 3 nic nie widać. Zamiast niego lepiej byłoby pokazać jakiś detal sukienki. Piątka za bardzo szumi i choć pozycja ciekawa to nie mogę się do niego przekonać. Poza tym kolor byłby lepszy od BW w tym zestawie, który pokazałeś. Modelka jak najbardziej OK.

SuMa NaŁoGów MuSi bYć sTaŁa

Bywalec Awatar mtata
    Miasto
    Warszawa/Bielsk Podl.

Domyślnie

Zgadzam się ze Smacznym - 3 fotka jest słaba. Sukni nie widać wcale zaś modelka pokazana w nieciekawej, mało kobiecej pozie.
    5 jak dla mnie za ciemna - przydałoby się doświetlenie twarzy.
    Natomiast pozostałe zdjęcia ogląda się bardzo przyjemnie i chyba spełniły swoje zadanie - pokazały w miły dla oka sposób suknie ślubne.
    W kwestii technicznej - czy to była suknia ecru? Bo jeśli nie, to chyba BW przydałoby się trochę podkręcić.

PS. Zajrzyj do regulaminu galerii CB, bo zaraz Cię jakiś mod ścignie za nieregulaminowy tytuł wątku

Domyślnie moje fotki - poznańskie targi mody

Witam byłem w Poznaniu na targach i przy okazji porobiłem zdjęc.
    Zapraszam do komentowania.

1.
    2.
    3.

Domyślnie

i nie ma komentujących? Dziwne?

Początki nałogu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez daniel_76 Zobacz posta
    i nie ma komentujących? Dziwne?
    A co w tym dziwnego?Nie powalają specjalnie te fotki.A nie ma obowiązku komentować

Coś już napisał Awatar fotosc
    Miasto
    Elizabeth , New Jersey

Domyślnie

1 seria mi sie podoba , moze dlatego ,ze ladna modelka ale te nastepne jakos nie przemawiaja

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów