400D + EF-S 18-55 kit + EF 50 1.8 II + 75-300 1:4-5.6 II + 580 EX + elfo 2x500w
Ale jak dla mnie to większość jest do poprawy :-) widzę zbyt dużo sztuczności w pozach i brak oryginalności w samym podejściu do tematu.
czekam na bardziej konstruktywne opinie. Dzięki
To zadaj to pytanie tutaj : http://foto.forumslubne.pl/ :)
(korpus + kit-zoom + krótki tele-zoom + flesz) + (korpus + szeroki-zoom + kit-zoom) + (statyw + monopod) + (błyskograty 2x0.5KW + pudełka + antenki) + (plecak + torby: duża i mała) + 28Gb CF + laptok
=> www.MysiaPercTeam.tk | www.Kanu.pl | Fotografia ślubna | Zdjęcia ślubne | Blog (niekoniecznie) ślubny
Nie jest źle, a bez zdjęć numer 3 i 5 jest bardzo dobrze. Na zdjęciu numer 3 nic nie widać. Zamiast niego lepiej byłoby pokazać jakiś detal sukienki. Piątka za bardzo szumi i choć pozycja ciekawa to nie mogę się do niego przekonać. Poza tym kolor byłby lepszy od BW w tym zestawie, który pokazałeś. Modelka jak najbardziej OK.
SuMa NaŁoGów MuSi bYć sTaŁa
W kwestii technicznej - czy to była suknia ecru? Bo jeśli nie, to chyba BW przydałoby się trochę podkręcić.
PS. Zajrzyj do regulaminu galerii CB, bo zaraz Cię jakiś mod ścignie za nieregulaminowy tytuł wątku![]()
i nie ma komentujących? Dziwne?
1 seria mi sie podoba , moze dlatego ,ze ladna modelkaale te nastepne jakos nie przemawiaja