Witam. Mam problem z aparatem a 620, a mianowicie po podłaczeniu go do komputera nie jest wykrywany przez niegoNie wiem co sie stało bo do tej pory wszystko było z nim ok. Dodam ze to nie wina kompa bo probowalam juz na kilku.
licze na Waszą pomoc![]()
Witam. Mam problem z aparatem a 620, a mianowicie po podłaczeniu go do komputera nie jest wykrywany przez niegoNie wiem co sie stało bo do tej pory wszystko było z nim ok. Dodam ze to nie wina kompa bo probowalam juz na kilku.
licze na Waszą pomoc![]()
czy w czasie podlaczenia aparatu jest on wlaczony i jest w trybie przegladania zdjec? jesli tak i dalej nie dziala to daj na gwarancje/kup czytnik kart.
aparat jest włączony i ma ustawiony tryb przeglądania zdjec. Problem z tym ze został kupiony w Stanach i nie moge go oddac do serwisu :-( a taki czytnik ile moze kosztowac?
szkoda zachodu. Lepiej kupić czytnik.
kilka, klikanaście, góra kilkadziesiat złotych:
http://www.allegro.pl/8914_uniwersalne.html
kup pan czytnik.
też jestem za czytnikiem!, kupiłem kilka miesięcy temu i świetna wygoda szybkość.. za nie wielkie pieniązki ...
Może coś z kablem nie tak ??.
A jak nie to przychylam sie do wypowiedzi kolegów, Czytnik to czytnik, odkąd go mam, kabel do apartu jest praktycznie bezużyteczny. A z karty można zrobić dodatkowo przenośny dysk.
kabel jest ok. Chyba rzeczywiscie kupie czytnik. mam karte SD lexara i rozumiem ze te uniwersalne czytniki beda odpowiednie do niej??
Przepraszam, jesli uznacie to pytanie za głupie :-? ale totalnie nie znam sie na aparatach
pozdrawiam i dziekuje za wszystkie pomocne posty
Aneta