Link.
Link.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Czy ktoś się orientuje kiedy będzie następna akcja z cash back u Canona?
Oby jak najszybciej, bo własnie przymierzam sie do zakupu lampki i jakiś miły zwrocik kasy od Canona byłby mile widziany.
Canon EOS30D, Canon EFS 10-22mm f/3,5-4,5 USM, Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM, Canon EF 70-200mm f/4 L USM, 3M5A 8/500, Canon 580 EXII
pierwszy link w temacie obecnie nie działa, pozostałe prezentują promocje ze sklepu internetowego, skąd domysły o cash backu z Canona skoro na oficialnej stronie nie ma info?
.
Memoriz, jakbyś jeszcze zechciał zobaczyć jakiego dnia jest datowany pierwszy link, było by na prawdę fajnie.
Eos 500N/24f2.8/50f1.8/85f1.8
no ale pasowałby jakiś cashback z tej okazji, że w 1959 Canon wypuścił pierwszą SLRto przecież 50-lecie
![]()
oj powątpiewam czy będzie cash beck w tym roku patrząc na cafajaca sie gospodarke i opinie to nie wydaje mi się żeby canon jeszcze robił sobie większe straty czy jak to nazwać
Sami szef canona ostatnio mówił ze jest niezadowolony ze sprzedarzy w okresie świątecznym
50D+c17-55/2.8+c70-200/2.8+c50/1.8+c28/1.8+c430+2xyn460II+yn560III
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Ponoć wstrzymali budowę nowej fabryki, skoro juz szukają oszczędnosci to o cashbacku możemy raczej zapomnieć. Chyba ze będą chcieli w ten sposób pobudzić rynek