Pokaż wyniki od 1 do 10 z 59

Wątek: 5D - czy i jak szybko sie starzeje?

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar Jac
    Miasto
    W-wa/Bielany

Domyślnie

phi?? to jest ciagle ten sam aparat co w dniu premiery - dokladnie tak jak pisze schabu - pytanie jest kiedy tobie on przestanie wystarczac... ja u siebie szacuje okres zycia cyfrowej puszki na ~5lat ... minimum ! - od momentu zakupu

Początki nałogu Awatar krecio
    Miasto
    Piastów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jac Zobacz posta
    szacuje okres zycia cyfrowej puszki na ~5lat ... minimum ! - od momentu zakupu
    Mowiac powaznie to pewnie masz racje. Mam absolutna swiadomosc wplywu marketingu na wybor i decyzje Nie zmienia to jednak faktu, ze swiat idzie do przodu. Pytanie tylko jak szybko w odniesieniu do takiego 5D?
    pozdr.
    krecio

5D + 5D Mk III

Pełne uzależnienie Awatar Jac
    Miasto
    W-wa/Bielany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krecio Zobacz posta
    Mowiac powaznie to pewnie masz racje. Mam absolutna swiadomosc wplywu marketingu na wybor i decyzje Nie zmienia to jednak faktu, ze swiat idzie do przodu. Pytanie tylko jak szybko w odniesieniu do takiego 5D?
    NIE - to jest pytanie - jak bardzo chcesz byc trendy, jak bardzo nowe funkcje w nastepcach sa ci niezbedne w fotografii... ale ta druga czesc to z lekkim przymruzeniem oka ;-), bo kiedys nie bylo AF, pomiaru swiatla i zdjecia jakos sie udawalo robic...

mozesz 30 letnim LandRoverem przejechac przez syberie... a mozesz sobie kupic nowke ;-) wazne zebys przejechal i mial z tego FUN !

jesli po roku aparat ci sie nudzi i masz kase na zmiana - to zmieniaj - na forum jest pelno ludzi ktorzy w ciagu roku/dwoch zmieniali body kilkukrotnie... to normalne.... chyba ;-)

Uprawnienia umieszczania postów