Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: dyfuzor vs dyfuzor

Mieszany widok

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez chuckyy Zobacz posta
    Obejrzałem całą stronę, ale nie trafiłem na cenę. Ile to cudo kosztuje?
    Cytat Zamieszczone przez chuckyy Zobacz posta
    W takim razie ponawiam pytanie o cenę i oczywiście --- sample

Znalazłem :P
    http://cgi.ebay.pl/Flash-Diffuser-fo...QQcmdZViewItem
    W USA 49$. Trzeba wybrać rozmiar bodajrze z czterech dostępnych. Ciekawe czy wysyłają do naszego Raju i za ile?
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Początki nałogu Awatar Saurus
    Miasto
    okolice Łodzi

Domyślnie

49$. Po poprzednich wypowiedziach spodziewałem się wyższej ceny, ciekawe czy to rezczywiście daje tak ładne efekty - jeśli tak to ta cena chyba wcale nie jest taka zła
    Saurus

Prawo Murphy'ego: "Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy"
    "Sztuczna inteligencja jest niczym przy prawdziwej głupocie" - Elbert Hubbart

Galeria WWW

Początki nałogu Awatar chuckyy
    Miasto
    Września

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Saurus Zobacz posta
    49$. Po poprzednich wypowiedziach spodziewałem się wyższej ceny, ciekawe czy to rezczywiście daje tak ładne efekty - jeśli tak to ta cena chyba wcale nie jest taka zła
    http://www.foto-strefa.pl/archive/index.php?t-352.html

Tutaj można zaobserwować, że jednak szału nie ma
    5d | Canon 16-35 2.8 L | Canon 24-70 2.8 L | Canon 70-200 4 IS L | Canon 85 1.8 USM | Speedlite 580 ex | Omnibounce STOFEN | LumiQuest Soft Screen | transcend 8 GB | kingstone 1 GB ELITE PRO & 2 GB ULTIMATE | Marumi DHG CPL 67, 77, 82 mm | statyw Velbon Sherpa 750R | Lowepro Staelth Reporter 200 AW | Śjakaś inna Lowepro | Military PRO LIMA :] Sporo planów na przyszłość... m.in. 135 L

dwakufle
    Guest

Domyślnie

Gdzieś w Euro widziałem za czterdzieści parę.
    Rewelacja, to to chyba nie jest.
    Na jakimś polskim forum widziałem simpla.
    Też cieni.
    Lepiej było z tym na lampie i przez parasol.
    Nie rozumiem kolegów, którym nie pasuje wygląd.
    Dla mnie w porządku.

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Cena taka jak pisze Saurus - w sklepie www.bhphoto.com w NY USA. Co do efektów obejrzyj sobie dokładnie stronę www.garyfong.com, zapewniam,
    że facet nie koloryzuje. Zainteresowałem sie tym dyfuzorem, poniewaz widziałem go parokrotnie na stronach znanych fotografów slubnych w USA.
    Mimo dziwacznego kształtu, nie jest kłopotliwy w transporcie, poniewaz jest bardzo elastyczny, po wyjęciu górnego delielka. Jak napisałem uzywałm go dopiero dwukrotnie, więc moje doświadczenia sa jeszcze za małe, by wypowiadac się autorytatywnie o nim.Mam go raptem z miesiąc.

Domyślnie

Lukasz2791
    który model Ty posiadasz i czy kupowałeś z Polski? Jesli tak to ile szła paczka i jakie były koszty całkowite?

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów