Zaraz wyłażę z roboty i updatuję to się sam przekonam jak to wygląda. Ciekawe czy jakieś "kwiatki" tłumaczeniowe się znajdzie![]()
Zaraz wyłażę z roboty i updatuję to się sam przekonam jak to wygląda. Ciekawe czy jakieś "kwiatki" tłumaczeniowe się znajdzie![]()
Ostatnio edytowane przez czlowiekmpp ; 20-09-2007 o 16:39
Na początku faktycznie trochę dziwnie wyglądal ekranik z polskim menu /przyzwyczajenia w pewnym wieku :-(/. Jednak polski soft znacznie ułatwia pracę i należy się tylko cieszyć :-).
Ostatnio edytowane przez zbyszekjan ; 20-09-2007 o 16:48
pozdrawiam
heh, wiedziony ciekawością, bo dotąd v 103 mi nie przeszkadzało, zainstalowałem 111.
Faktycznie jakoś dziwnie z PL menu... ale pewnie sie przyzwyczaję.
Mam nadzieje, a jeszcze nie testowałem, że poprawi się szybkość AF :)
Pytanie do znawców: czy firmware ma wpływ na FF/BF ?
W kontekście tej aktualizacji.
Ostatnio edytowane przez daszek ; 20-09-2007 o 21:50
a ja mam pytanie do tego firmware'u 1.1.1 czy jest to tylko nowy język czy też zawiera w sobie wcześniejsze uaktualnienia. Pytam bo mam narazie 1.0.4 i nie wiem czy wgrywac od razu 1.1.1 czy wgrywac po kolei??
400D + 28-105mm 3,5-4,5 USM II + 18-55mm + sporo M42 i dużo chęci![]()
Firmware 1.1.1 zawiera wcześniejsze uaktualnienia i nie musisz ich instalować.
http://www.fotopolis.pl/index.php?n=6375
Pozdrawiam
pozdrawiam
Wszystko chodzi dobrze,nie zauważyłem żadnej różnicy oprócz języka naszego ojczystego który wygląda teraz co najmniej dziwnie po tym jak się przyzwyczaiłem do english :]
EOS 5DmkII|C 70-200mm f/2.8|C 50mm f/1.4 |C 17-40mm f/4 Lowepro Stealth Reporter D400AW | 2x Speedlite 430 & 580 EX www.fotograf-i-a.pl
Zawsze warto robić update, bo jest szansa, że poprawili przy okazji jakieś drobne niedociągnięcia.
Co do spolszczenia, to jest niestety microsoftowo-siermiężne. Zamiast wziąć kogoś kto ma pojęcie, wzięli tłumacza... I np. po włożeniu pustej karty dostajemy komunikat: "Brak obrazów". Nie wiedziałem, że jestem malarzem![]()
Malujesz światłem po matrycy.., nie wiedziałeś?![]()