o jest
http://web.canon.jp/Imaging/eosdigit...irmware-e.html
prosze bardzo
o jest
http://web.canon.jp/Imaging/eosdigit...irmware-e.html
prosze bardzo
Jak już wgracie nowy soft powiedzcie czy działa bez problemu![]()
PS. Zmiana softu nie kasuje numeracji zdjęć ?
Pozdrawiam - Michał Słonczyński
Za Fotopolis.pl
:-) ROTFL :-)- wyeliminowano problem z nieprawidłowym drukowaniem nazw obiektywu podczas korzystania z interfejsu PictBridge (dotyczy obiektywu EF 50 mm F2.5 Compact Macro i konwertera Life-Size Converter EF)
- umożliwiono wybór funkcji redukcji czerwonych oczu ([Redeye 1]) podczas podłączenia do drukarek: Canon PIXMA iP6310D, iP6320D oraz iP6700D
- poprawiono komunikację z zewnętrzną lampą błyskową Speedlite 380EX
Nieeeeee no... pierwsze dwie zmiany to rrrrrewolucja.![]()
Napiszcie maila do Wasi, może Wam zrobi jakiś fajniejszy soft do czterysetki de ;-)
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
Canon jest znany z tego, że wymiana softu tylko coś (na ogół drobnego) poprawia, uzupełnia, a nie wprowadza żadnych nowych funkcji, rozwiązań etc.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
mogli by zrobić taki soft żeby uchwyt poprawił i żeby system czyszczenia działał!
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Jeszcze nie upgradeowalem wiec prosze, czy ktos moglby potwierdzic informacje podawana na niemieckim forum:
nowy soft poprawia skutecznosc autofocusa. Szczegolnie zauwazalne przy slabszych obiektywach.
Zacytuje krotko:
"So, Update fertig. Kurzer Test:
Tamron rennt und sitzt, rennt und sitzt, rennt und sitzt.
Das hat sich gelohnt!!! "
tlumaczenie:
"tak wiec, update zakonczone. Krotki test:
Tamron kreci i trafia, kreci i trafia, kreci i trafia.
Oplacilo sie!!!"
)) niedoslownie, ale sens jasny chyba (doslownie biegnie i siedzi
)
Ostatnio edytowane przez piotrek2 ; 19-04-2007 o 11:53
Na innym zaś forum nazywają to efektem placebo...
Upgrade nie tylko nie kasuje numeracji (którą zresztą można sobie samemu ustawić) ale nawet nie zmienia żadnych nastaw!
mój aparat: [Ô] , szkła: OOO , statyw: /i\ , fotki: \\\-:\