Zainstalowałem aktualizację 1.1.1 na AV dało się i wszystko gra...
Zainstalowałem aktualizację 1.1.1 na AV dało się i wszystko gra...
Zastanawiam sie czy tez zainstalowac ale potzrebuje do tego czytnik kart prawda?
Nie nie potrzebujesz możesz to zrobić przez kabel USB od aparatu
Czyli co zainstalowac to nie wyciagajac karty z aparatu?
pomóżcie bo jestem z technicznych rzeczy noga
Ja zrobiłem tak:
- zdjąłem obiektyw i założyłem zaślepkę
- format karty w aparacie
- kabel USB aparat podłączony do komputera
- włączyć aparat
- pojawia się okno programu EOS Utylity
- wybrać ikonę drugą od dołu Setting
w między czasie uruchomić plik z nowym softem i stworzyć plik .fir tworzy się automatycznie sam po uruchomieniu pliku ściągniętego z sieci
- po kliknięciu Setting pojawia się okno takie jak w aparacie klikamy ikonę menu wygląda jak mały aparat i szukamy zakładki z firmware klikamy aktualizacja, pojawia się okno Windows, w którym szukamy naszego .fir w komputerze klikamy otwórz (aktualizuj) wtedy program przerzuca nas do aparatu i już z poziomu aparatu wybieramy OK i set zatwierdzamy aktualizację aparat musi być cały czas włączony nie wolno go dotykać. Ja to robiłem na AV
Pozdrawiam.
to proste jak metr sznurka, nie wiem czemu macie tyle problemow z tym.....
10 minut i po sprawie
5Dmk3 + 1Dsmk2 + Fuji X-T1
Crazy Apple Fanboy
Ex Linux User
C-40D + C-BG E2N + C-EF50 f1.4 + C-EFS17-55 f2.8 IS USM + C-EF24-105 f4L IS USM + C-EF70-200 f2.8L IS USM + Speedlite 430EX+580EX + 2xSanDisk-III 4gb + Lowe Pro Mini Trekker Classic (w planie: EF 16-35 II f2.8L)
A ja mam problem z zainstalowaniem aktualizacji 1.1.1. Wyświetla mi się na żółtym tla białymi literami następujący komunikat: "Upadate file error. Please turn off the power switch and reload the battery and try again". W tej chwili mam Firmware ver. 1.0.4. POMOCY!!!!!!!