Strona 13 z 20 PierwszyPierwszy ... 31112131415 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 121 do 130 z 199

Wątek: 400D update

Mieszany widok

czlowiekmpp
    Guest

Domyślnie

A tak swoją drogą to ciekawe co wyrzucili bo do tej pory było 15 języków które wypełniały cały wyświetlacz (w trzech kolumnach po 5). W sumie to miła zmiana bo zawsze mnie denerwowało dlaczego jest rosyjski a my Polacy traktowani byliśmy gorzej. Nie zebym miał jakąś awersje do rosjan ale zawsze miło jak jest w ojczystym języku. Osobiście to też nie wiem czy będę przechodził na polish
    Ostatnio edytowane przez czlowiekmpp ; 20-09-2007 o 14:00

Uzależniony Awatar Biperek
    Miasto
    Augustów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez czlowiekmpp Zobacz posta
    A tak swoją drogą to ciekawe co wyrzucili bo do tej pory było 15 języków które wypełniały cały wyświetlacz (w trzech kolumnach po 5). ...
    Nic nie wyrzucili, dodali 16 język. Nie chcieli pewnie konfliktu międzynarodowego wywołać
    Byłem przyzwyczajony do wersji angielskiej, ale polskie menu jakoś do mnie przemawia i wcale nie razi.
    Pozdrawiam
    Marek/Biperek

czlowiekmpp
    Guest

Domyślnie

Ja się tylko zastanawiam gdzie to zmieścili ?

Cytat Zamieszczone przez Biperek Zobacz posta
    Nic nie wyrzucili, dodali 16 język. Nie chcieli pewnie konfliktu międzynarodowego wywołać
    Byłem przyzwyczajony do wersji angielskiej, ale polskie menu jakoś do mnie przemawia i wcale nie razi.
    Ostatnio edytowane przez czlowiekmpp ; 02-11-2007 o 14:16

Coś już napisał
    Miasto
    Skierniewice

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez czlowiekmpp Zobacz posta
    Ja się tylko zastanawiam gdzie to zmieścili ?
    Ano zmieścili......zostawili wszystko tak jak jest i na samym dole dodali "Polski".....było tam sporo miejsca i jest jeszcze miejsce na 2 języki.....może jakiś naród też uszczęśliwią. Wszystko działa poprawnie, a z tym " Polskim " to bardzo dobry pomysł.

Bernard Ł
    Guest

Domyślnie

Dziwnie z tym polskim ale wygodniej. Jakbym nie zajrzał na forum, to bym się nie dowiedział i o to chodzi : ) Dzięki

Domyślnie

No właśnie gdzieś tam, ważne że zmieścili i konfliktu międzynarodowego nie będzie. A że z polskim menju lepiej.., trudno wśród polaków z tym twierdzeniem dyskutować. Jest po naszemu i chwała "Armacie" za to!!!

czlowiekmpp
    Guest

Domyślnie

Zaraz wyłażę z roboty i updatuję to się sam przekonam jak to wygląda. Ciekawe czy jakieś "kwiatki" tłumaczeniowe się znajdzie
    Ostatnio edytowane przez czlowiekmpp ; 20-09-2007 o 16:39

Początki nałogu
    Miasto
    Pomorze Środkowe

Domyślnie

Na początku faktycznie trochę dziwnie wyglądal ekranik z polskim menu /przyzwyczajenia w pewnym wieku :-(/. Jednak polski soft znacznie ułatwia pracę i należy się tylko cieszyć :-).
    Ostatnio edytowane przez zbyszekjan ; 20-09-2007 o 16:48
    pozdrawiam

Domyślnie

heh, wiedziony ciekawością, bo dotąd v 103 mi nie przeszkadzało, zainstalowałem 111.
    Faktycznie jakoś dziwnie z PL menu... ale pewnie sie przyzwyczaję.
    Mam nadzieje, a jeszcze nie testowałem, że poprawi się szybkość AF :)

Pytanie do znawców: czy firmware ma wpływ na FF/BF ?
    W kontekście tej aktualizacji.
    Ostatnio edytowane przez daszek ; 20-09-2007 o 21:50

Miasto
    Konopnica

Domyślnie

a ja mam pytanie do tego firmware'u 1.1.1 czy jest to tylko nowy język czy też zawiera w sobie wcześniejsze uaktualnienia. Pytam bo mam narazie 1.0.4 i nie wiem czy wgrywac od razu 1.1.1 czy wgrywac po kolei??
    400D + 28-105mm 3,5-4,5 USM II + 18-55mm + sporo M42 i dużo chęci

Strona 13 z 20 PierwszyPierwszy ... 31112131415 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów