Jeżeli z body zgrywa się szybciej i wygodniej to albo mamy inne rozumienie komfortu pracy albo masz skopany czytnik...
Jeżeli z body zgrywa się szybciej i wygodniej to albo mamy inne rozumienie komfortu pracy albo masz skopany czytnik...
FOTOINKWIZYTOR
Eh, nie ma jak soczysty offtop, nie ? ;P
Panowie, ja nie pytam o poradę, czym zgrywac, tylko czy zauwazliscie wydluzenie czasu negocjacji aparatu z kompem. Czytajcie ze zrozumieniem i odpowiadajcie na temat...
Jezeli juz musicie potrollowac, to owszem, majac jedna karte prosciej jest podlaczyc aparat i kliknac w eosutility, niz wydlubywac karte z aparatu do czytnika, tworzyc katalogi etc. Oczywiście każdy lubi inaczej i ma do tego prawo.
A roznice w predkosci transferu akurat mam gleboko w ....
Ostatnio edytowane przez mathom ; 17-09-2007 o 09:48
softu można używać tego samego do zgrywania z czytnika, chociaż są lepsze ...., a kupując dobry czytnik oszczędzasz czas... zgrywając bezpośrednio z aparatu osiągniesz transfer na poziomie 3-5 MB, ja na czytniku mam transfer rzędu 12-15 MB ...
Wiem, ale nie o to pytałem![]()
Tyle ze czasem odpowiedz nie na temat jest rowniez proba dobrej rady jako rozwiazanie (choc nie bezposrednie) twojego problemu. A dobre rady zawsze w cenie. Jesli uznajesz probe dobrej rady za trollowanie to nie zdziw sie jak kiedys ludzie w ogole przestana ci pomagac, bo taki poziom wdziecznosci (znaczy masz to w ...) prezentujesz. EOT.
W .... mam transfery, a nie pomoc. Faktycznie, na takie argumenty to tylko EOT i buzi buzi :P
Ostatnio edytowane przez mathom ; 17-09-2007 o 17:09
Czy to prawda ,że wersja 1.1.1 jest po polsku ?
CANON-owe zabawki + parę zoom-ów ; coś stałego i błysk
uczę się robić ... zdjęcia i stronkę ... www.ecki74.za.pl
Ostatnio edytowane przez jools ; 19-09-2007 o 12:06
550D, 50 f1.4, 15-85 f3.5-5.6 IS USM, 580EX II
ano prawda:
http://canon-board.info/showthread.php?p=367411