takie pytanko techniczne mi sie nasunelo:
czy ktos bedzie posiadal laptop lub tez inne urządzenie aby mozna było zrzucic fotki z kart??
takie pytanko techniczne mi sie nasunelo:
czy ktos bedzie posiadal laptop lub tez inne urządzenie aby mozna było zrzucic fotki z kart??
Wojna to choroba psychiczna rozprzestrzeniajaca sie jak epidemia
Strach nie ma sensu, Stary Ojciec już dawno napisał księgę twojego życia
Jak długo można patrzeć na teściową z przymrużeniem oka?
-aż się muszka zgra ze szczerbinką...
www.echoart.pl
Ja mogę wziąć, jakby co. Choć będę też miał Image Bank 40GBJedyny problem z laptopem, to przechowanie, bo przecież nie będziemy z nim chodzić
![]()
Trzeba mieć odwagę, by milczeć ...
jest oki! zabieram się z Maciejem Grabowskim :-)
zobaczymy co przywieziemy <zaciera_rece>
idę się pakować... i bateryjki ładować ;-)
30D, 300D, 300v
can 50 1.8 + tam 17-50 2.8 + sig 70-300 4-5.6 + can 18-55 3.5-5.6 + can 28-90 4-5.6, uv,
safepaq BP2,
caly czas sie ucze...
www.warlinski.com
Maciej G. jedzie z kilkoma osobami, EchoX z kimś, ja Piotrem W. i pojedziemy na początku. Wyjazd ok. 14.30 lub wcześniej z Kapuścisk, jak ktoś chce się podpiąć, to proponuję po drodzeNa miejscu jestem umówiony z kobietą między 15 a 16-tą, również na tel. Można też dojechać do samego Chełmna, bo nocować będziemy w internacie Centrum Kształcenia Praktycznego ul. Grubno i tam zajedziemy.
Ostatnio edytowane przez hofi66 ; 30-03-2007 o 22:29
no to do jutra, pogoda się dobra zapowiada - a reszta w "naszych rękach"
Pozdrawiam Rysiek
wlasnie wyjezdzam wiec spotkamy sie na miejscu![]()
Wojna to choroba psychiczna rozprzestrzeniajaca sie jak epidemia
Strach nie ma sensu, Stary Ojciec już dawno napisał księgę twojego życia
Jak długo można patrzeć na teściową z przymrużeniem oka?
-aż się muszka zgra ze szczerbinką...
www.echoart.pl
...no i zapomniałem wziąść na plener 2kc i to był mój błąd. Dzięki wszystkim za ciekawy wyjazd i czekam na jeszcze :-)
A teraz trzeba by się zabrać za fotki z Chełmna :-)
30D, 300D, 300v
can 50 1.8 + tam 17-50 2.8 + sig 70-300 4-5.6 + can 18-55 3.5-5.6 + can 28-90 4-5.6, uv,
safepaq BP2,
caly czas sie ucze...
www.warlinski.com
No i już po plenerze ... oj, działo się, działoGrupa się nieźle integrowała, szczególnie po "pracy". Choć pogoda była wspaniała na wyjazd, to słońce bywało zbyt ostre a oświetlenie mało rozproszone, co nie sprzyjało dobrej fotografii. Ale byliśmy generalnie zadowoleni.
Tutaj migawki z wyjazdu --> http://www.pbase.com/hofi/chelmno
Pozdrawiam
Marek
Ostatnio edytowane przez hofi66 ; 02-04-2007 o 10:53
Plener naprawdę udany, pod każdym względem. Jeszcze raz wszystkim dziękuje za wspólną zabawę i naukę. Czekam na ciąg dalszy ...
Pozdrawiam Rysiek