Ale 5in1 nie robią z tego co widzę![]()
Ale 5in1 nie robią z tego co widzę![]()
Pozdrawiam - Michał Słonczyński
40D/BG-E2N | 17-40/4.0 L | 85/1.8 USM | 430 EX |
Ktoś naruszył Twoje prawa?
Bez przesady, ja nie widzę specjalnego powodu do takich komentarzy, mam 5in1 i na jakość nie powiem złego słowa, chyba, że obsługa zamka błyskawicznego to kłopotMoim zdaniem w tym wypadku powiedzenie: "Jak coś jest do wszystkiego, to jest do..." nie znajduje potwierdzenia, Michał.Sbierz F&V
![]()
Dzięki za pomoc i zaangażowanie w temat![]()
unicorn78 - wezmę F&V, kupowałem jakieś 1,5 roku temu namiot bezcieniowy do AFE, trzyma się kupy do tej pory, więc zaufam rozprowadzanym przez nich produktom po raz kolejny![]()
Jeszcze raz dzięki![]()
40D/BG-E2N | 17-40/4.0 L | 85/1.8 USM | 430 EX |
Ktoś naruszył Twoje prawa?
witam!
Ja też chciałem zadać pytanie w sprawie blend. Na allegro znalazłem coś takiego:
http://allegro.pl/item363452381_5_w_...najtaniej.html
Pisze tam m.in. coś takiego "konstrukcja samonośna - nie wymaga stelaża ani statywu". Czy to znaczy że niepotrzeba statywu aby odpowiednio umiescic blende czy to tylko jakiś marketingowy bełkot?
to moze zaczniemy od jezyka.... poprawna forma jest "napisane" a nie "pisze", pisze w danym momencie osoba. wybacz ale tego typu bledy jezykowe dzialaja mi na nerwy
Odnosnie pytania to sprawa przedstawia sie nastepujaco:
blenda z tej aukcji jest lekka i poreczna w przeciwienstwie do blend studyjnych ktore moga wazyc po 5-7 kg, stad akurat stwierdzenie ze nie wymaga statywu. nawet zdjecia pokazuja jak jej uzywac (reka trzymajaca blende)
Canon EOS R5 /// RF 24-104 f4 L /// EF 16-35 f4 L /// RF 100-500 f4.5-7.1 L /// EF 50 f1.8 /// EF 50 f1.2 L
Pewnie to znaczy, że ma jakiś myk antygrawitacyjny i lewituje we wskazanym miejscu
Chyba, że to normalna blenda i chodzi o to, że nie składa się pod własnym ciężarem. Gość chyba nie wiedział specjalnie co napisać a czuł, że coś napisać powinien
Sprawdź ebay, ja kupiłem tu http://cgi.ebay.ie/ws/eBayISAPI.dll?...MEWN:IT&ih=009
jest sporo taniej niż na allegro. Do irlandii z HK szło ok 2tyg.
Ostatnio edytowane przez lempl ; 23-05-2008 o 14:42
Przyszły do mnie dzisiaj blendy z www.afe.pl , produkcja F&V, pierwsze wrażenia bardzo pozytywne, pokrowce dobrze spasowane, jakość wykonania nie pozostawia wiele do życzenia, wszystko ładnie trzyma się całości, nie mam wrażenia że zaraz druty rozerwie materiał.
Ogólnie polecam jakby się ktoś zastanawiał jakie blendy kupić.