to ja też pozytywny "kamyk do ogródka". Piewrszy kontakt to drżenie rąk przy odbiorze pierwszych zakupów u p. Tomka : 20d i 17-40L i niepewność czy zapewnienia iż lekko używana 20d ma napewno na liczniku 8k i czy nowa elka nie jest z tych "gorszych" egzemplarzy. Po ponad roku użytkowania i ponad 20 tyś. fotek uśmiecham się tylko pod nosem z tych "początkowych nieufności". potem u Tommy'ego była 580 Ex i to troche na raty, bo potrzeba była pilna, a kasy brakowało na całość ( i tu potwierdza się legendarna już ufność Tomka do kontrahentów), potem EF 100/2,8 macro i to tylko na kilka miesięcy, bo po zrealizowaniu specyficznych zamówień wymieniłem go u Tomka na 70-200/4 L (rewelacja) i znów gotówka jakoś dziwnie i wbrew logice była na dzlszym planie....
Teraz znów myślę o kolejnych "manewrach finansowo-sprzętowych" - oczywiście u Tommy'ego, bo apetyt rośnie w miarę jedzenia...
Podsumowując gość szczególnie godny polecenia, o szczególnej osobowości co jeszcze urozmaica zakupy (trzeba pamiętać, by nie nawiedzać go lub dzwonić przed 11 rano :grin: ). pozwala wszystko przetestować, zastanowić się, obfotografować całą swoją chałpę (oczywiście z charakterystycznymi kwiatkami jako tło) i jeszcze kusi takimi rzeczami jak 1ds z podpiętym 28-300L, które potem śnią się miesiącami po nocach![]()