Strona 7 z 14 PierwszyPierwszy ... 56789 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 133

Wątek: u tommiego

Pełne uzależnienie Awatar mattnick
    Miasto
    Wałbrzych

Domyślnie

a ja wtrącę tylko swoją historię z BEA BŁYSK z allegro

Zamawiałem 70-200 f4 L, dzwoniąc do nich. Odebrała sympatyczna uśmiechnięta pani, która zaraz posmutniała (była godzina 16:07 bodajże) i powiedziała niemal ze łzami w oczach, ze obiektyw wyślą dopiero jutro rano () bo kurier przyjmuje tylko do 16...
    30D, C 17-40 f4 L, 50 f1.8, 70-200 f4 L, 430 ex, oraz -=iii=<)
    CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!

Pełne uzależnienie Awatar enter
    Miasto
    wioskawawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mattnick Zobacz posta
    a ja wtrącę tylko swoją historię z BEA BŁYSK z allegro
    [...]
    Beata Suska dokładnie
    bardzo uprzejmi i słowni ludzie sporo rzeczy już u nich kupiłem. ale to chyba offtop się zrobił

akiś czas temu tommy mnie nie przekonał przez telefon do zakupu i niego [moze miał zły dzień] kupiłem na giełdzie foto.

Dopiero zaczyna
    Miasto
    pl

Domyślnie

Ja dziś zakupiłem u Pana Tomka obiektyw i pozostaje mi tylko polecić sprzedawcę innym. Kolejne obiektywy też kupię od niego. Jestem pod wrażeniem
    Pozdrawiam

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz1972
    Miasto
    Ząbkowice Śląskie

Domyślnie

Do mnie dzisiaj dotarł 135/2L od Tomka . Bez uwag superszybka wysyłka i wszystko co miało być w komplecie . Tylko polecać takiego sprzedawcę

Bywalec Awatar Dorn
    Miasto
    Rzeszów

Domyślnie

A ja właśnie 3 godziny temu odebrałem 17-40 przesłanego od Pana Tomasza Wszystko przebiegło super, bez najmniejszych problemów, w dobrej cenie i szybko. Też jestem baardzo zadowolony.
    40D | 17-40/4L | 70-200/4L | 50/1.8 | 420EX | ... I z tego wychodzi: www.kolec.cba.pl
    ---------------------
    Post ten wyraza opinie Autora w dniu dzisiejszym. Nie moze on byc wykorzystany przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani innym nastepujacym po nim dniu.
    Autor zastrzega sobie prawo do zmiany pogladów, bez podawania przyczyny.

Uzależniony Awatar dentharg
    Miasto
    Tomaszów Maz/Łódź

Domyślnie

Takie same ceny jak tommy_j i spore podobieństwo fot i aukcji ma michalmag. Tyle, że aukcje są KupTeraz co daje możliwość zwrotu w ciągu 10 dni. Ktoś kupował?

W razie czego odp. na priv, żeby tu nie śmiecić. Słyszałem tylko pogłoski, że tommy_j to teść michalmaga
    Postprocessing: AfterShot Pro + pluginy

Uzależniony Awatar bundy
    Miasto
    Zawiercie

Domyślnie

Dołączę się do pochwał pod adresem Pana Tomka :-) Kupiłem u niego trochę sprzętu i ZAWSZE byłem w 100% zadowolony. Jak kupowałem o Tommy'ego pierwsze szkło - 'tego' Tamrona ;-), to zaproponowałem wymianę za dopłatą z EF 24-85 i Tommy (rozmawiając ze mną pierwszy raz w życiu) powiedział: To ja panu dzisiaj wyślę szkiełko, pan podeśle swoje przy okazji i jakieś tam pieniążki'. Normalnie szok wtedy przeżyłem ;-) I faktycznie szkło było u mnie na drugi dzień, a ja dopiero swoje pakowałem do wysyłki Jak kupowałem lampę, to Tommy mówił 'Nie kupuj panie Metz'a - wspomnisz moje słowa' :-) Kupiłem Metza, nie chciał dobrze trybić z D60 i faktycznie wspomniałem słowa I kupiłem 550ex (oczywiście wiadomo od kogo). 24-105, 70-200, 30D - też przyszły od Tommy'ego. Jak miałem wątpliwości co do działania AF w 70-200, to Tomek przysłał mi zaraz po rozmowie tel. drugi egzemplarz, co bym sobie porównał, pofocił cegły, niebo, itd...
    Są kupujący, którym nie do końca pasuje styl prowadzenie rozmowy i korespondencji, jaki uskutecznia Tommy, bo jest mocno specyficzny i kiedyś mi jeden znajomy powiedział, że nie kupi nic od gościa, który gada 'jak nachlany' ;-) Mnie to akurat nie przeszkadza, więc każdemu rekomenduję Tommy'ego

Cytat Zamieszczone przez dentharg Zobacz posta
    Takie same ceny jak tommy_j i spore podobieństwo fot i aukcji ma michalmag. Tyle, że aukcje są KupTeraz co daje możliwość zwrotu w ciągu 10 dni. Ktoś kupował?
    http://www.allegro.pl/item204264071_...warancja_.html - fota w tej aukcji to jest na bank od Tommy'ego - chyba każdy poznaje te roślinki w tle (znak rozpoznawczy fotek na aukcjach Tomka). A co do zwrotu w 10 dni to mimo, że Tommy nie daje 'Kup teraz' to i tak można u niego wybierać, przebierać i zwracać
    Ostatnio edytowane przez bundy ; 21-06-2007 o 10:14
    1, czarne i białe szkiełka + worek gratów... ale chyba i tak nie umiem robić zdjęć...

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Bendsburg

Domyślnie

Bralem od michalmag i od tommy_j i nie bylo nigdy problemu. U Tommy_j, bylem osobiscie (do dzis mam fotki testowe z Jego balkonu, kwietnik tez mam zrobiony )

www.pbase.com/arra
    4500->F717->G3->10D->D70->R1->30D->40D->D300->R1+5D2
    Jeżeli czas to pieniądz, to mogę powiedzieć, że brakuje mi czasu

Uzależniony
    Miasto
    Krosno

Domyślnie

a nie wiecie jak jest z faktura u tommy_j?
    bo wlasnie planuje wieksze zakupy i czytajac jakie zbieranie opinie ten sprzedawca zastanawiam sie czy nie zrobic u niego zakupow
    glownie chodzi mi czy nie ma takiego problemu ze jak chce z faktura to jest drozej czy cos
    6D 30D 35 85 70-200 430EX

Pozdrawiam

Bywalec
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Ja kupowałem do Michała (michalmag) 17-85. Bardzo fajny i konkretny gość przed 30-stką.
    Nex :cool:

Pozdrawiam,
    Jurek.

Strona 7 z 14 PierwszyPierwszy ... 56789 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów