Strona 8 z 14 PierwszyPierwszy ... 678910 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 133

Wątek: u tommiego

Uzależniony
    Miasto
    Krosno

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JurekGR Zobacz posta
    Również kupiłem od "Michalmag" 17-85. Super gościu, konkretny.
    chyba to juz napisales
    no ale dobrze przypomniec...hehe
    6D 30D 35 85 70-200 430EX

Pozdrawiam

Miasto
    Łódź

Domyślnie

to ja też pozytywny "kamyk do ogródka". Piewrszy kontakt to drżenie rąk przy odbiorze pierwszych zakupów u p. Tomka : 20d i 17-40L i niepewność czy zapewnienia iż lekko używana 20d ma napewno na liczniku 8k i czy nowa elka nie jest z tych "gorszych" egzemplarzy. Po ponad roku użytkowania i ponad 20 tyś. fotek uśmiecham się tylko pod nosem z tych "początkowych nieufności". potem u Tommy'ego była 580 Ex i to troche na raty, bo potrzeba była pilna, a kasy brakowało na całość ( i tu potwierdza się legendarna już ufność Tomka do kontrahentów), potem EF 100/2,8 macro i to tylko na kilka miesięcy, bo po zrealizowaniu specyficznych zamówień wymieniłem go u Tomka na 70-200/4 L (rewelacja) i znów gotówka jakoś dziwnie i wbrew logice była na dzlszym planie....
    Teraz znów myślę o kolejnych "manewrach finansowo-sprzętowych" - oczywiście u Tommy'ego, bo apetyt rośnie w miarę jedzenia...

Podsumowując gość szczególnie godny polecenia, o szczególnej osobowości co jeszcze urozmaica zakupy (trzeba pamiętać, by nie nawiedzać go lub dzwonić przed 11 rano :grin: ). pozwala wszystko przetestować, zastanowić się, obfotografować całą swoją chałpę (oczywiście z charakterystycznymi kwiatkami jako tło) i jeszcze kusi takimi rzeczami jak 1ds z podpiętym 28-300L, które potem śnią się miesiącami po nocach

Uzależniony
    Miasto
    Namysłów/Wrocław

Domyślnie

Chciałem u pana Tomka zakupić 70-200 4L na hasło CB powiedział zę wysyłka free. Po czym jednak moze spotkamy się w połowie drogi. Chciał podjechać do mnie 100km. Za sam ten fakt polecam pana Tomasza.

Pełne uzależnienie Awatar McKane
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dentharg Zobacz posta
    Takie same ceny jak tommy_j i spore podobieństwo fot i aukcji ma michalmag. Tyle, że aukcje są KupTeraz co daje możliwość zwrotu w ciągu 10 dni. Ktoś kupował?

W razie czego odp. na priv, żeby tu nie śmiecić. Słyszałem tylko pogłoski, że tommy_j to teść michalmaga
    Ja bralem ostatnio 30D od michalmaga. Wszystko super zakup z dnia na dzien wlasciwie. Wzialem poza allegro wiec opuscil mi jeszcze 50 zl od ceny kup teraz. Odbieralem osobiscie nie mial zadnych oporow przed tym zebym podpial najwazniejsze swoje szkla i lampe i zrobil kilka fot testowych.
    http://www.bykom-stop.avx.pl/

Najnowsze fotografie cegiel znajdziesz w mojej galerii http://canon-board.info//showthread.php?t=11296

Początki nałogu Awatar Hellfire
    Miasto
    Koniaków

Domyślnie

Ja też u Michała kupiłem ostatnio dwa obiektywy i jeszcze za nie nawet nie zapłaciłem, bo miałem daleko do banku. Jednego obiektywu nie miał u siebie, ale powiedział, że załatwi. Jak mówił, tak zrobił. Wszystko poszło szybko, sprawnie i do tego pełne zaufanie do klienta (bo jakby nie było 4000zł piechotą nie chodzi) i wysyłka za darmo. Jutro dopiero idę zapłacić za te szkiełka, a mam je już od środy. Polecam go z całej siły!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JaBlam Zobacz posta
    Poza tym Allegro zwykle szuka dziury zeby CI nie dac.
    to tak jak żona po kilku latach ślubu...
    Don't argue with stupid people, because they drag you down to their level and beat you with experience!
    sprzęt w Hiszpanii - lokacja nieznana
    dwa lata z lustrem, a update'u brak...

Uzależniony

Domyślnie

zakupy widzę że w zasadzie przebiegają bezproblemowo, a jak wygląda sytuacja w przypadku awarii sprzętu jeśli brakuje faktury zakupu?
    Heniek

Coś już napisał
    Miasto
    Toruń

Domyślnie

polecam michalmag.... zakup zrealizowany w niecałe 20h.... pierwszy kontakt około 1 w nocy mailowy... poźniej kilka telefonów w ciągu dnia i około 22.30 tegoż dnia michalmag stawił sie na stacji benzynowej w Toruniu z osobistą dostawą.... polecam... a zapomnaiłem brałem 70-200 f2.8/L
    30D + 50 f1.8 + 70-300 USM + 17-85 IS + 70-200 f2.8L + 24-70 f2.8L + 580EX Stofen

Uzależniony

Domyślnie

wczoraj spotkaliśmy się z p. Tomkiem, piątka wyjęta przy mnie z oryginalnego opakowania, cena również atrakcyjna, zero problemów..
    ktoś chętny na 30D? :wink:
    Heniek

Pełne uzależnienie Awatar marekb
    Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez heniek Zobacz posta
    wczoraj spotkaliśmy się z p. Tomkiem, piątka wyjęta przy mnie z oryginalnego opakowania, cena również atrakcyjna, zero problemów..
    ktoś chętny na 30D? :wink:
    jak ci chodzi t 17-50 z 5D...?? raczej bym nie podpinał..

Strona 8 z 14 PierwszyPierwszy ... 678910 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów