Strona 6 z 14 PierwszyPierwszy ... 45678 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 133

Wątek: u tommiego

Uzależniony Awatar nastier
    Miasto
    Lublin

Domyślnie

ja rowniez musze pochwalic zakupy u tommiego - szybko, tanio, no i bardzo dobry kontakt
    na nic sprzętu kupa, gdy fotograf ****.

fotoblog

Początki nałogu Awatar Arche121
    Miasto
    Trójmiasto

Domyślnie

szybko ,rzeczowo i na temat-polecam

Bywalec Awatar Dorn
    Miasto
    Rzeszów

Domyślnie

No i mam teraz taki problem: pod koniec czerwca zamierzam kupic 17-40/4. Nastawiony byłem, że kupię tu:
    http://www.europassat.com/sklep/inde...atalog&k_id=30
    Kiedyś juz u nich kupowałem (300D,..) i nie było problemu - dopłata 50PLN i odbiór w punkcie w Rzeszowie z możliwoscią "pomacania sprzętu" przed kupnem.
    U chwalonego przez Was Tommiego wychodzi, ze powinno byc taniej (łącznie z przesyłką), tylko czy u niego jest mozliwosć sprawdzenia (oglądnięcia) sprzetu przed zakupem? Wysyła kurierem za pobraniem?
    Jak to wygląda?
    40D | 17-40/4L | 70-200/4L | 50/1.8 | 420EX | ... I z tego wychodzi: www.kolec.cba.pl
    ---------------------
    Post ten wyraza opinie Autora w dniu dzisiejszym. Nie moze on byc wykorzystany przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani innym nastepujacym po nim dniu.
    Autor zastrzega sobie prawo do zmiany pogladów, bez podawania przyczyny.

Bywalec Awatar roa

Domyślnie

Kupiłem u tommiego 5D, (wrawdzie tydzień przed cashbakiem co mnie do dziś zasmuca)
    przysłał go do swojego kumpla w moim miescie.
    Umówiłem się, pojechałem pomacałem i zapłaciłem.
    Zero problemów, a tak się obawiałem, (po to założyłem ten wątek)

Pełne uzależnienie Awatar Robson01
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Tomek to bardzo solidna "firma". Sam u niego kupowałem 24-70/2.8 więc znam to z autopsji. Na tym forum jest wielu jego zadowolonych klientów, raczej mało prawdopodobne aby wsadził Cię na minę. Skontaktuj się z nim telefonicznie i umów co do ceny i ewentualnego "pomacania" szkła. Jak powiesz że "bywasz" na forum to też nie zaszkodzi.
    Canon
    Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...

Bywalec
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

to i ja coś napiszę :-)
    Kupowałem u niego, było miło i fachowo ale nie powiem ze tanio. Ogólnie jego ceny są raczej wygórowane i nie wystawia faktur tylko mówi że jest "taka możliwość" ale w praktyce zupełnie nie opłacalna. Podsumowując jeżeli ktoś może odliczać vat to ceny u tomiego są nie atrakcyjne :-(

Bywalec Awatar Dorn
    Miasto
    Rzeszów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez adam_k Zobacz posta
    to i ja coś napiszę :-)
    Kupowałem u niego, było miło i fachowo ale nie powiem ze tanio...
    Nie bronie Tommiego,ale prawdę mówiąc nie znalazłem na razie ceny lepszej niż u niego.
    Na Allegro podaje w zasadzie 2600 (nie wiem czy to ostateczna cena) ale to najmniej co znalazłem - dlatego sie nad zakupem u niego zastanawiam, zwłaszcza, ze tyle POZYTYWNYCH opinii o Nim.
    40D | 17-40/4L | 70-200/4L | 50/1.8 | 420EX | ... I z tego wychodzi: www.kolec.cba.pl
    ---------------------
    Post ten wyraza opinie Autora w dniu dzisiejszym. Nie moze on byc wykorzystany przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani innym nastepujacym po nim dniu.
    Autor zastrzega sobie prawo do zmiany pogladów, bez podawania przyczyny.

Pełne uzależnienie Awatar koraf
    Miasto
    Legnica

Domyślnie

Moje zakupy u Tommiego to sprzęt canon oczywiście ( 5d + 6 obiektywów !)
    ale najwyżej sobie cenię możliwość przetestowania sprzętu z konkretnym body -)) po opłacie za przesyłkę oczywiście ! i jest tak jak piszecie ... jak sprzęt się spodoba to
    płacisz ... można się targować ... zamienić swój sprzęt .... a także odroczyć płatność .
    Te zalety rekompensują moim zdaniem "średnie ceny" w stosunku do innych TIPów.

Domyślnie

Kupowałem u Tommiego 70-200 Polecam.

Coś już napisał
    Miasto
    Bielsko-Biala

Domyślnie

Ja również polecam.
    Osobiście nie znam drugiego takiego sprzedawcy lub firmy w kraju, który miałby taki stosunek do klientów, a znamy się już kilka lat.

Strona 6 z 14 PierwszyPierwszy ... 45678 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów