Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
Ja sciagnalem z zachodu, w zasadzie pojechalem po nia, typowa rzecz, bo do Berlina mam blisko.
W polskim Canonie niczego nie mozna sie dowiedziec, zalatwic, maja klienta w glebokim powazaniu. A gdy juz uda sie dobic do kogos, kto moglby cos sciagnac, to trwa to wieki.
To, co Canon Polska obiecywal sciagnac w 6 tygodni, bez gwarancji, ze jednak sciagnie. WBerlinie zalatwili mi w 6 GODZIN i przepraszali, ze nie mieli na stanie, bo to powinno byc.
Obiektyw sciagali 4 godziny. Nie wiem, czy w B maja jakies magazyny ale jak do tej pory nigdy nie bylo problemu z zalatwieniem czegos, co bylo mi potrzebne.
Gwoli scislosci musze dodac, ze tam tez sa sklepy, gdzie klient uwazany jest za intruza![]()
::: Canon EOS 1D MkIII & Canon EOS 1Ds MkIII ::: Canon EOS 5D MkII ::: EF 16-35/2.8 L II USM ::: EF 24-70/2.8 L ::: EF 70-200/2.8 L IS ::: EF 300/2.8 L IS USM ::: EF 400/2.8 L IS USM ::: EF 600/4.0 L IS USM ::: Extender EF 1.4x II ::: Extender EF 2.0x II ::: Speedlite 580EX II :::
Ostatnio dzwoniłem do fotojokera spytać akurat o obiektyw a dostałem odpowiedź: "Klientom prywatnym nie sprowadzamy takiego sprzętu" no i zdziwko małe... Nie chcieli zarobić.
EOS 30D | Canon 18-55 f/3.5-5.6 | Canon 15 Fisheye | | Canon 70-200 f/2.8 IS L | Speedlite 430 EX | Plecak Fancier | Fox Tripod DT-140D |
Tak z ciekawości, o co pytałeś?
Zapewne zapytał czy nie sprowadzili by mu obiektywu![]()
Ostatnio edytowane przez Follman ; 07-04-2007 o 09:51
jak u nas 400d wchodzil na rynek to byl poczatek listopada a zachud od sierpnia juz nim pstrykal!u nas promocja polega na dodaniu (bateri lub karta 1GB aja w sierpniu kupilem (400d ; kit 18-55 ; obiektyw 55-200 ; dwa akumulatory ;battery grip BG-E3 ; karta 2GB) w Hiszpani za 1.000E to mozna nazwać promocjąw polsce nic nie dostaniesz gratis!! pozdrawia