Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 38 z 38

Wątek: 400D znika ze sklepów?

Pełne uzależnienie PREMIUM member Awatar MMM
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MacGyver Zobacz posta
    Byłem wczoraj w jednym ze sklepów ABFoto i dowiedziałem się że braki towaru to pokłosie zmian w europejskim Canonie. Przenosiny centrali dystrybucyjnej z Austrii na Słowację spowodowały ogólny burdel i braki w zaopatrzeniu. Zamówienia do sklepów przychodzą czasami nawet po 2 miesiącach albo w innych ilościach niż zamawiane.
    Akurat w ABFoto czas oczekiwania 2 miesiące to było normalne jeszcze przed zmianami w Canonie.

Cenzor Awatar MacGyver
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MMM Zobacz posta
    Akurat w ABFoto czas oczekiwania 2 miesiące to było normalne jeszcze przed zmianami w Canonie.
    Mam inne doświadczenia, mimo że ściągałem totalnie nietypową rzecz, za 30 zł. No ale miesiąc to trwało ;-)
    Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

Coś już napisał
    Miasto
    Berlin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MacGyver Zobacz posta
    Mam inne doświadczenia, mimo że ściągałem totalnie nietypową rzecz, za 30 zł. No ale miesiąc to trwało ;-)
    Ja sciagnalem z zachodu, w zasadzie pojechalem po nia, typowa rzecz, bo do Berlina mam blisko.
    W polskim Canonie niczego nie mozna sie dowiedziec, zalatwic, maja klienta w glebokim powazaniu. A gdy juz uda sie dobic do kogos, kto moglby cos sciagnac, to trwa to wieki.

To, co Canon Polska obiecywal sciagnac w 6 tygodni, bez gwarancji, ze jednak sciagnie. WBerlinie zalatwili mi w 6 GODZIN i przepraszali, ze nie mieli na stanie, bo to powinno byc.

Obiektyw sciagali 4 godziny. Nie wiem, czy w B maja jakies magazyny ale jak do tej pory nigdy nie bylo problemu z zalatwieniem czegos, co bylo mi potrzebne.

Gwoli scislosci musze dodac, ze tam tez sa sklepy, gdzie klient uwazany jest za intruza
    ::: Canon EOS 1D MkIII & Canon EOS 1Ds MkIII ::: Canon EOS 5D MkII ::: EF 16-35/2.8 L II USM ::: EF 24-70/2.8 L ::: EF 70-200/2.8 L IS ::: EF 300/2.8 L IS USM ::: EF 400/2.8 L IS USM ::: EF 600/4.0 L IS USM ::: Extender EF 1.4x II ::: Extender EF 2.0x II ::: Speedlite 580EX II :::

Domyślnie

Ostatnio dzwoniłem do fotojokera spytać akurat o obiektyw a dostałem odpowiedź: "Klientom prywatnym nie sprowadzamy takiego sprzętu" no i zdziwko małe... Nie chcieli zarobić.
    EOS 30D | Canon 18-55 f/3.5-5.6 | Canon 15 Fisheye | | Canon 70-200 f/2.8 IS L | Speedlite 430 EX | Plecak Fancier | Fox Tripod DT-140D |

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Tak z ciekawości, o co pytałeś?

Bywalec Awatar Follman
    Miasto
    Hajnówka

Domyślnie

Zapewne zapytał czy nie sprowadzili by mu obiektywu
    Ostatnio edytowane przez Follman ; 07-04-2007 o 09:51
    Canon 40D | EF 100-300mm f/4.5-5.6USM | Speedlite 430 EX |CZJ Sonnar 180/2.8
    onePhoto:
    KLIKNIJ

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Follman Zobacz posta
    Zapewne zapytał czy nie sprowadzili by mu obiektywu
    ARGH! przecież wiem! ale jestem ciekawy o jaki się pytał.

Dopiero zaczyna Awatar lukimy
    Miasto
    Katowice/Częstochowa

Domyślnie

jak u nas 400d wchodzil na rynek to byl poczatek listopada a zachud od sierpnia juz nim pstrykal!u nas promocja polega na dodaniu (bateri lub karta 1GB aja w sierpniu kupilem (400d ; kit 18-55 ; obiektyw 55-200 ; dwa akumulatory ;battery grip BG-E3 ; karta 2GB) w Hiszpani za 1.000E to mozna nazwać promocją w polsce nic nie dostaniesz gratis!! pozdrawia

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów