Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345
Pokaż wyniki od 41 do 47 z 47

Wątek: Canon 85/1.8 - niedostępny?

rajaz
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez towersivy Zobacz posta
    No tak jak zrobi zdjęcie z minimalnej odległości ostrzenia to pewnie wyjdzie mu dokładnie to samo przy 1.8 przy 1.8 i takiej odległości jaką zaprezentował razj może wyjdzie to samo, nie wiadomo gdzie była ustawiona ostrość może na ubraniu a może na twarzy.....więc po co od razu pisać że coś jest zwalone??

Pzdr.
    Celowałem w twarz. Moim zdaniem Canon, którego używam, czyli 400D niezabardzo odwzorowuje kolor ludzkiej skóry. O niebo lepiej zachowywała się używana przez mnie KM D7D. Ale to tylko moie zdanie. A może to wina zbyt mało kontrastowego oświetlenia. Albo poprostu twarz jest niedoświetlona, czyli to czego najbardziej mi brakuje w 400D - brak 2%-go spota.
    Ostatnio edytowane przez rajaz ; 23-03-2007 o 22:15

Negative
    Guest

Domyślnie

Jakby ktoś szukał to Pan z www.foto-bogutti.com.pl ma ponad 30szt. na stanie.

Uzależniony Awatar Blindseeker
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Negative Zobacz posta
    Jakby ktoś szukał to Pan z www.foto-bogutti.com.pl ma ponad 30szt. na stanie.
    foto-bogutti ma też aktualnie rewelacyjną promocję na Canona EF 50mm / 1.8 - przecena z 385 zł na 390 zł :-) :-) :-)

Początki nałogu Awatar jadeit
    Miasto
    Zielona Góra

Domyślnie

faktycznie cieżko ze szkłami od ręki
    na swój czekałem z 2 tygodnie u dostawcy w de więc tam podobnie żeby uspokoić was...
    ale od 2 tygodni już mam, pojechałem i przytargałem, już przeszedł pare testów na jakimś koncercie pokaże co potrafi albo ile brakuje focącemu

pozdrawiam
    un point c'est toi
    fotki są tu: http://www.asfalt.net.pl/main.aspx?page=3&uid=10

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

http://www.foto-tip.pl/sklep/product...roducts_id=873
    Jeszcze kilka leży na półce :wink:

Bywalec
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

a co sądzicie o cenie 1330zł za prawie nowy, na gwarancji do czerwca?

Pełne uzależnienie Awatar minek
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Blindseeker Zobacz posta
    foto-bogutti ma też aktualnie rewelacyjną promocję na Canona EF 50mm / 1.8 - przecena z 385 zł na 390 zł :-) :-) :-)
    Nie śmiejcie się tak z niego. Jak chciałem kupić 100-300 to wszyscy co go mieli w ofercie (wiele sklepów sprawdziłem) po zadzwonieniu czy mają faktycznie i na kiedy dostanę, sprawdzali magazyny i okazywało się, że nie mają i nie wiedzą kiedy będą mieli.
    Foto-bogutti najtańszy nie był, ale miał. Podjechałem do biura i tego samego dnia miałem. Wraz z osłonką, której teraz używam do 85/1.8 (-:

Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345

Uprawnienia umieszczania postów