Witam mam pyatanko czy ktos tego probowal lub uzywal i czy warte jest zachodu.
Mozliwosc obslugi epsona i sa tez modele do canona.
Pozdrawiam Darek
Witam mam pyatanko czy ktos tego probowal lub uzywal i czy warte jest zachodu.
Mozliwosc obslugi epsona i sa tez modele do canona.
Pozdrawiam Darek
pare sloikow i jedno body ......... ostatnio uzywane 9 lat temu czas nanowo zaczac przygode ....
Używam czegoś podobnego z firmy Agawa, system jest całkiem znośny, problemem jest tylko dorwanie dobrych tuszy.
Częściej trzeba robić czyszczenie głowic.
Koszty wydruku są bardzo niskie, natomiast z jakością może być różnie ...
Sie ma Scooter
jesli mozna wiedziec uzywasz z canon czy epson ?
bo wciaz mnie meczy co kupic jedni sa za epsonem a inni za canonem , slyszalem ze canon ma jakies zabezpieczenia tuszy i ciekaw jestem jak sie ten system sprawdza.
pare sloikow i jedno body ......... ostatnio uzywane 9 lat temu czas nanowo zaczac przygode ....
Używam z Epsonem R800, też ma zabezpieczenia, ale pojemniki mają auto reseter ... Niestety nie jestem zadowolony z jakości wydruków, szukam innych tuszy ....
Może warto sprawdzić tutaj http://www.gelex.pl/
Do R800 wkład stałego zasilania - ok. 400 PLN
ciekawa oferta :grin:
ciekawe jak z jakoscia wykonania, czytalem ze chiny zasypuja caly swiat takimi systemami.
mysle ze najlepiej isc na takie cos
Lyson
z tego co czytalem jakosc atrametu super ciekawe jak praktyka ..........
Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez Dzygit-Dublin ; 22-03-2007 o 11:57
Rozmawiałem z GALEXem i będę próbował ich tuszy. Przez telefon wydali się być kompetentną firmą ...
Dam znać jakie efekty ....
odgrzewajac temat
to ogolnie chwalone systemy i atramet tez
link
wiem ze cena za system Lyson powala ale na forum duzo osob narzeka na niego mniej na ten wyzej .
Widzialem tez pomysl podpiecia ale nie wiem jak ( bo foty nie dzialaly ) orginalnych tuszy 220ml epsona koszt duzy zakupu ale na koniec dnia cos zostaje w kieszeni.
Pozdrawiam.
Darek
Ostatnio edytowane przez Dzygit-Dublin ; 09-05-2007 o 17:04 Powód: Automerged Doublepost
na ebay uk kupilem cis SIgma za okolo 72 funty i moge powiedziec, ze jestem zadowolony. Problem tylko z tym, ze nie zamknie sie ladnie drukarkitrzeba dziurawic swoje malenstwo jak sie chce miec ladnie zamknieta (ogolnie majac cis sie nie zamknie bo kabelki leca po obudowie)
Tusze (te poza drukarka) trzeba ustawic jakies 6-7 mm wyzej od drukarki i bron boze nie podnosic za wysoko bo zacznie wylewac z glowicy.
Paski poprzeczne po 3 czyszczeniach zniknely i mozna swobodnie drukowac.
Koszt uzupelniaczy 800ml to okolo 50 funtow.
Drukarka Epson R800.
Chip jest ustawiony na autoreset.
Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.