Jeśli chodzi Ci o tą z uszkodzonym wyświetlaczem lcd to tak.Zamieszczone przez FOTOGRAF
Innej niestety "nei" kupisz.
Jeśli chodzi Ci o tą z uszkodzonym wyświetlaczem lcd to tak.Zamieszczone przez FOTOGRAF
Innej niestety "nei" kupisz.
EOS is SILENCE
"Enjoy the silence."
---
Wróciłem...!
analog & digital / black & white / calm & easy...
Zamieszczone przez puciak
Jesli juz masz wybierac pomiedzy tymi dwoma aparatami to bierz minolte.
Mozesz tez dozbierac troche kasiorki i kupic EOS 50/50E (tu masz ciekawa aukcje ale niestety co do sprzedajacego to nic nie wiadomo http://allegro.pl/show_item.php?item=51471016 )
Pozdrawiam,
Wybor analogowego body to jedna sprawa, a wybor systemu druga. To niestety tez trzeba rozwazyc.
EOS 300v + BP, EOS 350d, EFs 18-55 3.5-5.6 II, EF 28-90 4-5.6 II, EF 75-300 4-5.6 III, EF 50mm 1.8 II, EF 85mm 1.8, Auto Revuenon 135 2.8, Pentacon 200 4, 430EX + rożny osprzęt; FED 5B; LOMO LK-A; Lubitel 166B; Minolta AF Big-Finder; Umax AstraCam 1000
Co do tego sterowania okiem to raczej zbedna opcja, EOS 300V -automatycznie wyskakuje lampa błyskowa -- tylko przy trybach automatycznych, które zresztą sa dedykowane dla całkowitych amatorów, którym są własnie potrzebne takie podpowiedzi a w trybach ręcznych samemu w każdej chwili można otworzyc lampę. Co do 300V via 3000N to zdecydowanie ten pierwszy - posiadam obydwa i 300 -setka zdecydowanie bardziej przypadła mi do gustu mimo iz ma tylko kilka więcej zalet od 3000N a sa nimi:Zamieszczone przez ryhu
- 7 a nie 3 punkty pomiaru ostrości
- podgląd głebi ostrości
- duży wyświetlacz na tylniej sciance
- j.w. automatyczna lampa błyskowa(przezemnie niegdy funkcja nie użytkowana)
-metalowy bagnet mocowania obiektywów
-barerje CR2 z większą wytrzymałościa niż 123
- pokrętło zmiany ostrości na wewnętrznym wyświetlaczu...
i jeszcze kilka mniejszych zalet.
W gre wchodzi jeszcze 50 - ka ale to już osobny temat
A co to takiego?Zamieszczone przez gwizdek
![]()
EOS is SILENCE
"Enjoy the silence."
---
Wróciłem...!
analog & digital / black & white / calm & easy...
przepraszam chodziło mi o "korekcję dioptryczną wizjera"Zamieszczone przez Silent Planet