Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: szukam...

Pełne uzależnienie Awatar thorin
    Miasto
    Silesia

Domyślnie

wolisz z ilforda fp4 czy z fuji sensii ?
    przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
    pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.

Uzależniony

Domyślnie

albo czego nie rozumiem, ale macie jakies dwoiste podejscie do tematu, co jakis czas pojawiaja sie posty ze ktos komus 'ukradl' fotografie, tzn. np wykorzystal ja bezprawnie, sprzedal itd. a tu tymczasem podsylacie sobie do sciagniecia link z google i proponujecie zeby sobie sciagnal i umiescil na swojej www ?! a co z prawa autorskimi autora tej fotki ? wiem ze czasami to tylko fotka informacyjna, ale od czego do q... nedzy sa np stocki ? czy to az taki wydatek wydac 1$ lub 2$ na zdjecie i byc fair wobec prawa i wobec autora ? rozumiem jak ktos z forumowiczow podaruje ci swoje foto do wykorzystania nieodplatnie, ale nie rozumiem i absolutlnie nie popieram wykorzystywania fotek 'znalezionych' na internecie, to ze cos jest w necie nie znaczy ze jest do wykorzystania za free,
    to takie moje male wtracenie
    EOS x2, sloik x5, blyskotki x6

Początki nałogu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez miszaqq Zobacz posta
    albo czego nie rozumiem, ale macie jakies dwoiste podejscie do tematu, co jakis czas pojawiaja sie posty ze ktos komus 'ukradl' fotografie, tzn. np wykorzystal ja bezprawnie, sprzedal itd. a tu tymczasem podsylacie sobie do sciagniecia link z google i proponujecie zeby sobie sciagnal i umiescil na swojej www ?! a co z prawa autorskimi autora tej fotki ? wiem ze czasami to tylko fotka informacyjna, ale od czego do q... nedzy sa np stocki ? czy to az taki wydatek wydac 1$ lub 2$ na zdjecie i byc fair wobec prawa i wobec autora ? rozumiem jak ktos z forumowiczow podaruje ci swoje foto do wykorzystania nieodplatnie, ale nie rozumiem i absolutlnie nie popieram wykorzystywania fotek 'znalezionych' na internecie, to ze cos jest w necie nie znaczy ze jest do wykorzystania za free,
    to takie moje male wtracenie
    proponowałem własne- patrz strona poprzednia

Pełne uzależnienie Awatar thorin
    Miasto
    Silesia

Domyślnie

http://images.google.pl/images?q=con...mages&ct=title

http://myweb.tiscali.co.uk/amskuse/C...ssing-Room.jpg

nie mam czaus na skanowanie cos mi wypadlo, ale tutaj masz cos co powinno Cie zadowolic.
    przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
    pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.

Dopiero zaczyna Awatar yiang

Domyślnie

dzieki thorion, nie wiedzialem ze w google mozna szukac jedynie grafiki i teraz juz znalazlem, ale wnioskujac po twoich wynikach szukania

odnosnie grafik w necie.... ja moge pare zl zaplacic autorowi ale jak znalezc autora takiego zdjecia?? po drugie mysle ze zapozyczajac zdjecie ktore zostalo zrobione na szybko do allegro czy zeby pokazac jakis obiekt a nie go wyeksponowac nie robie nic zlego

pozdrawiam i jesli kogokolwiek urazilem to bardzo przeprasam
    ide szukac kliszy
    dzieki wszystkim za pomoc
    yiang

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez miszaqq Zobacz posta
    albo czego nie rozumiem, ale macie jakies dwoiste podejscie do tematu, co jakis czas pojawiaja sie posty ze ktos komus 'ukradl' fotografie, tzn. np wykorzystal ja bezprawnie, sprzedal itd. a tu tymczasem podsylacie sobie do sciagniecia link z google i proponujecie zeby sobie sciagnal i umiescil na swojej www ?! a co z prawa autorskimi autora tej fotki ?
    To tak w ramach wyklarowania, by autor watku mial swiadomosc:
    http://www.prawnik.net.pl/pwi/faq6.htm

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów