Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: Łódź - papiery, chemia?

Początki nałogu Awatar Saurus
    Miasto
    okolice Łodzi

Domyślnie Łódź - papiery, chemia?

Jak w temacie. Gdzie w tym mieście można kupić papiery i chemię do odbitek? Mam mały zapas w domu sprzed paru lat gdy mój tata robił ostatnio odbitki w domowej ciemni, ale nie mam gdzie ich uzupełnić później, w zasadzie już niedługo bo mam akurat wywołaną kliszę i jutro zabieram się za odbitki. Sklep, w którym się zaopatrywał mój ojciec już niestety nie istnieje. Ktoś zna taki, w którym jest rozsądny wybór takich materiałów?
    I ewentualnie klisze w dobrych cenach - bo popatrzyłem teraz na Allegro i widzę że w cenie Ilforda PAN którego dzisiaj kupiłem jest tam HP5 Plus - za 12 zł, w sklepie w którym byłem był za 17
    Saurus

Prawo Murphy'ego: "Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy"
    "Sztuczna inteligencja jest niczym przy prawdziwej głupocie" - Elbert Hubbart

Galeria WWW

Pełne uzależnienie Awatar minek
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Efkafoto (http://efkafoto.com.pl/)
    Piotrkowska 55, brama z zielonym dywanem, w podwurzu, drugie drzwi w prawo - między ogródkiem knajpianym.
    Akurat filmy wolę kupować na allegro (taniej, byle u sprawdzonych ludzi), ale wszystko po za tym kupuję tutaj.

Początki nałogu Awatar Saurus
    Miasto
    okolice Łodzi

Domyślnie

Właśnie tam jakoś ostatnio nie mogłem trafić i znalazłem też szyld że studio (ale nie że sklep) przeniesione. Dzięki za dokładne info jak tam dojść
    Saurus

Prawo Murphy'ego: "Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy"
    "Sztuczna inteligencja jest niczym przy prawdziwej głupocie" - Elbert Hubbart

Galeria WWW

Coś już napisał
    Miasto
    Zgierz

Uprawnienia umieszczania postów