Bylem dzis u pewnej milej Pani w zakladzie foto zrobic sobie zdjecia do paszportu. Przy okazji spytalem co sadzi o 400D.
Powiedziala mi, ze 400D ma problemy z ostroscia i ze 350D jest lepsza.
Czy cos slyszeliscie na ten temat?
Bylem dzis u pewnej milej Pani w zakladzie foto zrobic sobie zdjecia do paszportu. Przy okazji spytalem co sadzi o 400D.
Powiedziala mi, ze 400D ma problemy z ostroscia i ze 350D jest lepsza.
Czy cos slyszeliscie na ten temat?
Tak w zakladzie uzywala Olympusa chyba kompaktowego. A prywatnie uzywa 350D.
zamknijcie juz tą dyskusje bo zaraz ktos powie ze 350 albo 400d maja lepszy af od ktorejś z nowych jedynek , pani w zakladzie robiac zdjecia do dowodow itd ma napewno swietne doswiadczenie:P
Kupiłem dzis 400 z gripem i kitem.Kit do sprzedaniaJak założyłem swoje L-ki i troche pofocilem to szczęka mi opadła.....Troche brak szerokiego kąta ale trudno.Nie będe sie pozbywał L-ek
Generalnie pozytywne wrażenia chociaż gdyby nie grip to na pewno bym go nie kupił.Maleństwo straszne i lekie jakieś....Obsuga banalnie prosta,intuicyjna.Teraz mam problem jak go pogodzic z Metzem 40mz3, bo współpraca jest taka jak w obecnej koalicji
Nie chcę sie zbytnio pozbywać Metza ale jakbym MUSIAŁ to co polecacie?
mojemu koledze tez metz tyle ze 54mz4 nie chcial wspolpracowac z 350d a z 300v wspolpracowal idealnie , i dokupil do niego jakąś przystawke za 200zł i zaczął dobrze z 350-tką wspołpracowac