Pokaż wyniki od 81 do 90 z 133

Wątek: 350D vs 400D

Widok wątkowy

Początki nałogu Awatar mathom
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nekosh Zobacz posta
    Naprawdę nie rozumiem waszego obronnego stanowiska co do kita (miałem Canona przez 8 miesięcy i skorzystałem z tego kita może ze 3 razy). Nie lepiej kupić body + dobre szkło na M42 ? A może przeraza was manualne ostrzenie ?
    Może właśnie dlatego, że zrobiłeś 3 fotki masz takie o nim zdanie Kit jest jaki jest. Lubi nie trafić, szczególnie przy słabym świetle i nieregularnej powierzchni. >35mm w większości przypadków nie jest super, ale mam zdjęcia przy 55 które są równie ostre jak z 50/1.8. Dla mnie jako szeroki kąt i szkło na start - KIT jest świetny.

Cytat Zamieszczone przez Nekosh Zobacz posta
    Śmieszne jest to ze ktoś kto fotografuje nie widzi zalet M42 tylko zalety tandetnego plastikowego kita.
    Może z potwierdzeniem ostrości, inną matówką albo sokolim wzrokiem i nieruchomym obiektem faktycznie Porób sobie z M42 coś w ruchu na servo Nie znaczy to, że kwestionuję jakość takich szkieł. Pamiętaj jednak, że to dosyć (!!!) stara technologia i w czasach jej świetności takie obiektywy kosztowały więcej niż teraz Lki

350 nigdy nie miałem, ale 400d to wg mnie bardzo fajna pucha i robi na prawdę świetne fotki. Jeszcze parę lat temu ludzie daliby się pociąć za taki aparat :P
    Ostatnio edytowane przez mathom ; 14-07-2007 o 20:47

Uprawnienia umieszczania postów