Najprościej byłoby napisać - "to go zmień"-ale to żadna rada. Z tego co pamiętam, akumulator może wybuchnąć jeżeli jest ładowany zbyt dużym prądem, może spróbuj to zmienić, albo ładuj akumulator poza laptopem. Nic mądrzejszego raczej nie wymyślę
![]()
Najprościej byłoby napisać - "to go zmień"-ale to żadna rada. Z tego co pamiętam, akumulator może wybuchnąć jeżeli jest ładowany zbyt dużym prądem, może spróbuj to zmienić, albo ładuj akumulator poza laptopem. Nic mądrzejszego raczej nie wymyślę
![]()
pozdrawiam
ladowanie aku od laptopa poza nim nie jest takie proste![]()
Raczej jest dosc prosto, bo wiekszosc firm ma dedykowane, zewnetrzne ladowarki do akulatorow laptopowych, choc kosztuja one swoje. U mnie laptop jak jest w domku to caly czas jest podlaczony do sieci (prad leci przez aku dalej). Od 2 lat z Toshibka jest ok. Aku czasami wybuchaja, amunicja czasami wybucha, butle gazowe czasami wybuchaja... Zdarza sie
EOS 300v + BP, EOS 350d, EFs 18-55 3.5-5.6 II, EF 28-90 4-5.6 II, EF 75-300 4-5.6 III, EF 50mm 1.8 II, EF 85mm 1.8, Auto Revuenon 135 2.8, Pentacon 200 4, 430EX + rożny osprzęt; FED 5B; LOMO LK-A; Lubitel 166B; Minolta AF Big-Finder; Umax AstraCam 1000
No nie zawsze, poniewaz spotkalem sie w niektorych notebookach z ogniwami, ktore sa wlozone na 'stale'...tzn nie mozna ich wyjac po zwolnieniu blokady, tylko trzeba wykrecac obudowe a ogniwa sa wpiete w plyte za pomoca przewodu - takie rozwiazanie jest juz troszke upierdliwe.Zamieszczone przez Pszczola
no nie bylbym taki pewien. LCD w 300D, 10D i 20D sa wlasnie SONYZamieszczone przez Cychol
![]()
sam napisales - kosztuja swojeZamieszczone przez Pszczola
i nie sadze aby ktos z tego forum kto uzytkuje laptopa pobiegl teraz do sklepu aby zakupic zewnetrzna ladowarke
ja nie pobiegne![]()
nie zeby sie podlizywac - ale ostatnia rzecz marki sony jaka mialem w domu bylo video ktore wydalem w ramach dobrego serca znajomemuZamieszczone przez Tomasz Golinski
i mam spokoj
![]()
Ludzie! O czym Wy mówicie? Czy jeśli dobry samochód wpada w poślizg i rozbija się z powodu badziewnych opon, to jest wina samochoduZamieszczone przez Auwo
![]()
![]()
![]()
Poza tym widzę, że najwięcej na temat notebooka Sony Vaio mają do powiedzenia Ci, którzy nigdy nie mieli z nim żadnej styczności LOL!
Jurek Plieth, sam napisales, ze to nie wina auta tylko opon
a co do notebooka - ani slowem o nim nie wspomnialem - ale bateria chyba jest jego czescia - prawda ??? i o baterie chyba Tobie chodzi ??? czy jestem w bledzie ?