Witaj Malkontent
jak by trzeba było przetranportować kogoś np z dworca na miejsce warsztatów to ja chętnie się zaoferuję![]()
Istnieje możliwość zrobienia w Krakowie jednodniowych warsztatów dla maks 15 osób z fotografii "tańca" z dostępem do pełnowymiarowej sceny, tancerek (amatorek, ale potrafiących się ruszać), kostiumów, oświetleniowca i nagłośnienia. Myślę, że jestem w stanie to zorganizować za friko, lub prawie friko (maks piwko, pizza dla kilku osób). Wymagałoby to najprawdopodobniej udostępnienia efektów prac gospodarzom do wykorzystania w necie i na plakatach, ale za to możliwa byłaby organizacja ekspozycji prac w galerii na miejscu. Gdyby znalazły się osoby chętne, mogę zacząć coś organizować. Pytanie tylko, kto to poprowadzi? Optymalny termin to wakacje.
Kuba, no jak to kto poprowadzi ?Wydaje mi sie jasnym ze tylko Ty moglbys nam dac lekcje w tej materii, jesli KRK i wakacje, to ja sie na to pisze.
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
Wchodze w ten kurs z tanca. Prowadzi Kubaman to jasne i po co kogos szukac. Zalatwiaj stary!
Jeśli termin wakacyjny nie będzie mi z niczym kolidował to też chętnie zaglądnę.
5D + L
w takim razie spróbuję coś działać
jeśli ktoś jeszcze byłby chętny, choćby wstępnie i bez zobowiązań, to proszę dać znać, łatwiej mi będzie coś ustalić wiedząc ilu jest chętnych
Ojjjjjj na takie cos to ja bym sie nawet bardziej pisalbardzo mi sie podobaja zdjecia tego typu. No ale to zalezy czy z prawkiem sie wyrobie :P
20d + kit + sigma 70-300 APO DG + CF1G PRETEC Cheetah + Plecaczel![]()
Jak wstepnie i bez zobowiązan to i ja sie piszę. Do wakacji jeszcze kuuuupa czasu ;-)
5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R![]()
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..