Ja się na to piszę!
Jestem z Warszawy, mam auto, namiot i potrafie gotowaćKto jedzie ze mną??
![]()
![]()
Ja się na to piszę!
Jestem z Warszawy, mam auto, namiot i potrafie gotowaćKto jedzie ze mną??
![]()
![]()
Skasowali mi ;(
emiasiaczek - mam i zone, i samochod, i kredyty, i malo kasyaaaj zapomnialem i mam dzieciaka
Liste tematow przedstawie w nocy dzis.
no to wspaniale wniosek masz dochod na pokrycie a i praca pewnie malo zajmujaca bo czas na pisanie i organizowania sie znajduje, rob czekamy
![]()
Nie "rob czekamy" tylko POMAGAMY!
Też jestem z Wawy, tak samo jak Vitez auta brak, namiotu, za to umiem robic jajecznicęA co do Twojej girl no to nie było by głupie
Cały pomysł warsztatów nie jest glupi
![]()
5DmkII + C50/1.4 + C85/1.8 + 2,5kg jabłek w wersji PRO
"ADMINISTRACJO ! ZAPOBIEGAJ I LECZ SIĘ RUTYNOWO. DOBRO ADMINISTRACJI, GWARANTEM DOBRA OGÓŁU"
Vitez - a Twoje dziewczyna pozowalo na jakies sesji profi, i nie dla ciebie ?No i ile chce za to pozowanie ?
PIERWSZY PLENER - TEMAT: "fotografia fashion w plenerze"
I co wy na to?
Poniewaz namowienie kogos na poprowadzenie jest ciezsze niz zaryzykowanie samemu, wiec jesli ktos uzna, ze ja jestem w stanie przekazac Wam czesc wiedzy w formie warsztatowej, to chetnie spotkam sie w wybranym gronie i postaram sie pokazac Wam, jak ja rozumiem zdjecia i organizacje sesji w ogole. Mozemy to potraktowac jako sprawdzian idei Warsztatów w wersji iczka.
Program tych pierwszych warsztatow opisze w nastepnym poscie. Niech pomysle tylko....
Termin i miejsce do ustalenia, ale z oczywistych wzgledow organizacyjnych byloby mi najlatwiej zrobic je w 3City. Prosze wiec od razu brac to pod uwage.
Ostatnio edytowane przez iczek ; 18-03-2007 o 11:50 Powód: Automerged Doublepost
(korpus + kit-zoom + krótki tele-zoom + flesz) + (korpus + szeroki-zoom + kit-zoom) + (statyw + monopod) + (błyskograty 2x0.5KW + pudełka + antenki) + (plecak + torby: duża i mała) + 28Gb CF + laptok
=> www.MysiaPercTeam.tk | www.Kanu.pl | Fotografia ślubna | Zdjęcia ślubne | Blog (niekoniecznie) ślubny
brzmi zachęcająco, tyle, że ja mam nieco daleko. Jeśli żona puści (zostanie z maluszkiem) to będę, ale proszę o sensowne terminy i godziny![]()
Jak na lato !Zamieszczone przez iczek
![]()
Dla chętnych z Warszawy, mogę zarezerwować trzy miejsca w mojej "limuzynie" - wyjdzie jakieś 60 zeta na łeb do 3city i spowrotem. Pewnie się jeszcze tam pokręcimy porobić fotki temu golasowi z widłami, laskom na molo itp. :wink:
Czekam na szczegóły terminowo-miejscowe![]()
Skasowali mi ;(