Strona 4 z 9 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 85

Wątek: [Battle]Koszykówka

Bywalec Awatar ukasus
    Miasto
    miasto

Domyślnie

MZ w battle chodzi o to że robisz zdjęcie z myślą o battle a nie szukasz w archiwum by pasowało do tematu ...
    jak byśmy mieli szukać to musiał bym przynajmniej z 10 zdj wystawić bo są bardzo różnorodne i ciężko było by mi się zdecydować (nie da sie wybrać z kilku tysięcy zdjęć o tej samej tematyce 1 czy 2 najlepszych bo jest sporo równorzędnie dobrych) pojedynczym zdjęciem nie pokazał bym tego co mam najlepsze w archiwum z tego powodu proponuje zdjęcia aktualne ... z ustalonej kolejki
    Eos system

Domyślnie

Dziękuję że pomyśleliście również o Nas Jak widac jestem i tutaj zarejestrowany
    Co do bitwy to z chęcią ale proponuję wstwaić swoje najlepsze zamiast tego z ostatniej kolejki/miesiąca itd.

Pełne uzależnienie Awatar adamek
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Ja tam uważam, że umawiamy się na konkretny miesiąc (ile to będzie kolejek?), albo np 2, 3 kolejki (dajmy szansę tym, których mecze w czasie danej kolejki będą na wyjeździe )

A w takim razie... może teraz?
    Licząc tą kolejkę (1.12) do np kolejki kończącej się 15 grudnia zarówno panie jak i panowie mieliby po 3 kolejki...
    (panie: 10, 11, 12 kolejka; panowie: 9, 13, 10 --> info ze strony plk.pl)

Można by wtedy ustalić np oddanie prac na 16 grudnia... i sonda (tygodniowa?) kończyłaby się w sam raz pod choinką.
    Ostatnio edytowane przez adamek ; 29-11-2007 o 13:10
    Miłego dnia
    adam jastrzębowski
    cyfra i analog. obiektywy, statyw i monopod
    tu tu

Domyślnie

Tyle że to daje spory handicup na przykład mojej skromnej osobie. Dlaczego? Proste z racji że mam w Trójmieście Koszykówkę żeńską, koszykówkę męską euroligę mężczyzn, euroligę kobiet, ciekawie i efektownie grającą pierwszą ligę a jak mi bedzie mało to pod nosem drugi klub w ekstraklasie mężczyzn. To wszystko daje całkiem spora liczbę meczy w tym okresie, a co za tym idzie znacznie większe prawdopodobieństwo trafienia tego "jednego" zdjęcia. Właśnie dlatego napisałem że najlepiej by było zrobić ogólnie , i każdy by dał to co jego zdaniem jest najlepsze.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez ukasus Zobacz posta
    może jeszcze andresa . rollersketa .. czekoludka i resztę ekipy w to wciągniemy ?...
    jak widac ja już jestem a Anię i Rollera powiadomie dzisiaj
    Ostatnio edytowane przez andres ; 29-11-2007 o 14:15 Powód: Automerged Doublepost

Miasto
    Poznań

Domyślnie

Ja się zgadzam, byś miał fory.
    Masz fuksa i mieszkasz w lepszym miejscu.

A ja... w zasadzie jakbym chciał, to bym mógł pojechać tam też.
    Miłego dnia
    adam jastrzębowski
    tu tu

Domyślnie

myśle ze ustalenie terminu 1-15 XII jest lepszy bo musisz się postarać i trafić to jedno zdjecie a wyciągając z szuflady to troche różnie z tym bywa..
    (PS jak coś też się pisze na bitewkę)
    Canon 1D MK III, 300D x2| BG-E1 | Tokina 12-24 f/4 SPRZEDAM | Canon: 24-70 f/2,8 L | | 28 f/1.8 | 50 f/1.4 | 85 f/1.8 | 75-300 f/4-5.6 | 420EX |
    zamiennik RS-60E3 | EOS -> m42 | Revuenon 50 f/1,8 | MC 3M-5CA 8/500 | pierścionki | First Opticam PRO-6604G + inny badziewny trójnóg

www.nagor.prv.pl - FOTOblog.

Miasto
    Poznań

Domyślnie

a i teraz mi się przypomniało - przecież nie musi to być fota z meczu plkk, czy plk.

równie dobrą fotę można zrobić podczas meczu dzieci.

Czyli co --> kto się zgłasza?
    Miłego dnia
    adam jastrzębowski
    tu tu

Domyślnie

na mnie możecie liczyć... na dowolnych warunkach
    Jeżeli jest możliwość to do bitewki wciągnę jedną panią, ale w jej przypadku ze względu na pracę musielibyśmy zrobić wyjątek i zezwolić jej na danie zdjęć dowolnych, bo nie wiem czy da radę się wybrać na jakikolwiek mecz w tym terminie.
    Wciągnę jeszcze wspomnianego powyżej Rollerskate, który równiez foci kosza, również w Trójmieście i Również trzyma IMHO niezły poziom, a właśnie chyba o to chodzi.

Miasto
    Poznań

Domyślnie

Ja tam jestem za tym, by nie robić wyjątków.

CHyba, że inny battle - koszykówka - archiwum.
    Miłego dnia
    adam jastrzębowski
    tu tu

Bywalec Awatar ukasus
    Miasto
    miasto

Domyślnie

czyli 3 najbliższe kolejki tak ?
    Eos system

Strona 4 z 9 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów