Strona 9 z 9 PierwszyPierwszy ... 789
Pokaż wyniki od 81 do 85 z 85

Wątek: [Battle]Koszykówka

Uzależniony Awatar comatus
    Miasto
    Wybrzeże Pucyfiku

Domyślnie

jak dla mnie 1 nieumiejętnie poPSute - strasznie wali po oczach. mój głos idzie na 5

Zablokowany

Domyślnie

5 i 3 ze wskazaniem na 5. Fajnie pokazana akcja na obu, technicznie lepsza 5. 1 - to czysty PS (mi się nie podoba) pozostałe niestety nie bardzo. Za ciasny kadr i dość banalnie potraktowany temat. 4 nieostra. Ja stawiam na 5.

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Matko Boska fot. 3 ma już 5 głosów.
    Chwilami naprawde ręce opadają i wszystkiego się odechciewa.
    Przecież po pierwsze nie ma tam wogóle ostrości, akcja pokazana ze złej strony (plecy zawodnika), nie widac twarzy, WB w zasadzie nie istnieje

Cytat Zamieszczone przez himi Zobacz posta
    5 i 3 ze wskazaniem na 5. 4 nieostra. Ja stawiam na 5.
    Sorki jak dla Ciebie 3 jest bardziej ostra od 4 to nie mam więcej pytań . . .
    Na 4 ostrość jest na twarzy zawodnika, to że jej nie ma na innych elementach to po pierwsze f2.8, po drugie zapewne zbyt długi czas (równiez przy bardzo wysokim ISO) wymuszony warunkami oświetleniowymi na hali.

Jeśli chodzi o 5 fajnie wyszedł szeroki kadr, akcja jest, reasumując podoba się
    1 tez ma swoje uroki, no ale zlitujcie się, nie ujmując oczywiście nic autorowi, fot. 3znacznie odstaje jakościowo od reszty

Zablokowany

Domyślnie

JacekT - opanuj emocje, przecież o ile się nie mylę jedno ze zdjęć jest twoje....
    Powstrzymałbym się od komentarzy samemu biorąc udział w battle.
    Ale odnośnie twoich wątpliwości. Wg MNIE interesujące są 5 i 3. W 3 nie oceniam ostrości, ale ujęcie: szerokie, dynamiczne i gdzieś mam to, że ,,nie jest to właściwa strona''. Oceniam to co widzę, a widzę dynamikę ujęcia, które rekompensuje mi niedoskonałość ostrości. 4 jest nudna co w połączeniu z nieostrością daje nieciekawe (dla mnie) wrażenia estetyczne. Zagłosowałem na 5, bo najlepsza w mojej opinii. 3 jednak też mi się podoba i nic nie zmienią twoje żale. Pozdrawiam.

Bywalec Awatar ukasus
    Miasto
    miasto

Domyślnie

dzięki za pozytywne komentarze dla fotki nr5
    szczególnie za komentarz od adamek
    gratki dla andres
    Eos system

Strona 9 z 9 PierwszyPierwszy ... 789

Uprawnienia umieszczania postów