Łukasz Chyrek
canonowe puszki cyfrowe, szkła normalne, L'ki , stałki, filtry... i statyw też, wielka torba, plecak, speedlite'y, jakies zmiękczacze światła... no i jeszcze ściereczkę, pędzelek i wielką gruchę z apteki mam...
Mój fotoblog www.chyrek.com.pl
Łukasz Chyrek
canonowe puszki cyfrowe, szkła normalne, L'ki , stałki, filtry... i statyw też, wielka torba, plecak, speedlite'y, jakies zmiękczacze światła... no i jeszcze ściereczkę, pędzelek i wielką gruchę z apteki mam...
Mój fotoblog www.chyrek.com.pl
trudno sie z tym nie zgodzić .. by szanse były całkowicie równe .. to musieli byśmy być wszyscy na tym samym meczu.. (i najlepiej z tym samym sprzętem .. ale i wtedy ktoś by się tłumaczył ze szkło ma lekki BF/FF )
ja tez w tym okresie nie ma za dobrego światła .. bo Kwidzyn i Słupsk .. co przy Wrocławiu , Włocławku , czy Sopocie .. (przynajmniej tym bez oszczędzania na prądzie) nie jest zbyt jasnym .. będę jechał teraz do Wrocka . ale to dop. 21 wiec już po terminie .. ale myślę że coś się wybierze z 2 ostatnich meczy
Eos system
moje juz poszło
najgorsze jest to ze ... tutaj od razu będzie wiadomo czyje zdjęcie jest kogo .. hehe . no chyba ze ktoś da street ball ... bo dobrze wiemy kto jakie drużyny foci ..powodzenia życzę .. ja jeszcze nie wybierałem .. bo ostatnio czasu nie mam za wiele .. ale do 24 coś podeślę
![]()
Eos system
Miałem tylko jeden mecz do wyboru z tego okresu.((((((((
I tak wysłałem!
Szkoda, że zdjęcia nie mogą mieć tytułu.