w takim badz razie produkt nie splnia swoich funkcji wymieniaj albo serwisuj nie ma co
Dziś od sprzedawcy dostałem drugi egzemplarz. Znów to samo, a więc ogromny FF. Wkurzyłem się na maksa i oddałem ten obiektyw. Jeżeli wszystkie egzemplarze są z takim wielkim FF na 17 mm to naprawdę nie rozumiem, jak ludzie mogę tak zachwalać ten obiektyw. Przecież rozdzielczość obrazu to nie wszystko...
ISO z tego co pamiętam było ustawione na 200 natomiast wyostrzanie na +1... Więc po prostu ten obiektyw, o którym niektórzy tak pieją z zachwytu jest gówno warty za przeproszeniem.
Akurat nie bedzie mial problemu. Jak mu sie dobry trafi to nie bedzie mial.
why waste your time looking for proof?
what if the answer is never the truth?
Cos za cos. Kup 2x drozszego Canona i AF bedzie ci lapal. FOtki co prawda nie beda zyletki ale. jak podciagniesz F to bedzie ostro.. tylko... ze to samo z Tamronem. Dasz wiecej F to i bedzie ostrzej. Sprobuj potestowac sigme 17-70 2.8-4.5 niezlie sie spisywala
Jarek
----------------------------------------
Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje
Mam inne doświadczenia. Ale może ja dziwny jestem.ISO z tego co pamiętam było ustawione na 200 natomiast wyostrzanie na +1... Więc po prostu ten obiektyw, o którym niektórzy tak pieją z zachwytu jest gówno warty za przeproszeniem.