Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 34 z 34

Wątek: problem ze softem w 20D

Pełne uzależnienie Awatar Kubaman
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mateusz J
    Tak sobie pomyslalem czy canon nie zrobil tego umyslnie...Wkoncu w aparacie za nie male pieniadze, taki maly smieszny kabelek, ktory mam wrazenie ze zaraz ma sie rozpasc...
    acha, spiskowa teoria dziejów :wink:
    ile razy już zgrywałeś zdjęcia z karty? Ja zrobiłem już 3500 zdjęć i zgrywałem (podłczałem kabel) ze sto razy. Nie ma żadnych oznak używania, a jak się pojawią, to zawsze mogę czytnik dokupić,. Na razie mam inne priorytety 8) i ograniczone możliwości.

cała ta polemika rozpoczęla się od mojego postu opisującego jak łatwo zgrać RAW z aparatu bez dodatkowego softu. Nie przekonujkę nikogo, żeby nie kupował czytnika, przecież taka sytuacja może się zdarzyć nawet komuś kto czytnik ma (na wakacjach). A tu od razu wielka konfrontacja (sprowokowana przez Moderatora :wink: )
    Pasja---------------------> www.jakubszyma.pl

Przedsięwzięcie-------------> www.szyma.com

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez
    dopiero jak sie sam przekonam (a pomierze, a co :P ) ze predkosc zgrywania z 20D jest taka sama (porownywalna) jak z czytnika 2.0 to dopiero odszczekam :P
    Cytat Zamieszczone przez kavoo
    Wierz mi, jest porownywalna Mam czytnik zewn. 2.0 i nie ma zauwazalnej roznicy w stosunku do 20D (ze stoperem nie mierzylem, nie jestem onanista sprzetowym ).
    Gratuluje czytania ze zrozumieniem ... dopiero jak sie sam przekonam to uwierze... ile razy mam to jeszcze powtorzyc bys to zauwazyl?

Cytat Zamieszczone przez Kubaman
    sprowokowana przez Moderatora
    Juz tyle razy prosilem - to co pisze ma sie nijak do stanowiska technicznego na forum . Prosze nie patrzec na moje slowa w stylu "oooo, Wielki Moderator napisal" , chyba ze sa to wyrazne upomnienia regulaminowe/technicznoforumowe a nie zwykle opinie zwyklego uzytkownika aparatow marki Canon .
    To ze jestem Moderatorem nie znaczy ze nie mam prawa miec wlasnego zdania, wyrazac je czy uczestniczyc/rozpoczynac dyskusje - to ma sie naprawde nijak do tego. Nastepnym razem pomin prosze tego typu uwage albo zamiast Moderatora uzyj mojego nicka po prostu .

Pełne uzależnienie Awatar Kubaman
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

forumowiczu Vitez ,
    po pierwsze moja intencja była łatwa do zrozumienia - żartowałem, zaczepiałem a ty się dałeś sprowokować - niepotrzebnie :P .

Po drugie mówisz jak pan prezydent reklamujący okna, zarzekający się, że reklamuje je jako użytkownik okien a nie jako pan prezydent RP. Nie da się tego oddzielić i zawsze będziesz postrzegany jako Moderator Vitez, nie ma na to rady.

pozdrawiam
    Pasja---------------------> www.jakubszyma.pl

Przedsięwzięcie-------------> www.szyma.com

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kubaman
    Nie da się tego oddzielić i zawsze będziesz postrzegany jako Moderator Vitez, nie ma na to rady.
    A ja twierdze ze sie da. Wystarczy odrobina dobrej woli i zrozumienia .

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów