Dzieki
Kilka nowych (nowszych)
7.
8.
9. (ucielam im stopki)
![]()
Dzieki
Kilka nowych (nowszych)
7.
8.
9. (ucielam im stopki)
![]()
Technicznie piękne zdjęcia, mam tylko zastrzeżenie co do centralnych kadrów. Ptaszki mogłyby być w mocnych punktach tak samo troszkę nie leżą mi kadry przy wodospadach. W każdym razie bardzo przyjemnie ogląda się twoje zdjęcia.![]()
Dzieki qNick
Czyli musze popracowac nad kadrami przyciagajacymi uwage, bo narazie sama poprawnosc chyba niewiele daje :/
Pozdrawiam,
jesli masz taka mozliwosc , a chyba maszto postaraj sie aby zdjecia ptakow w locie bylyw odpowiedniej perspektywie do Ciebie
![]()
ja nei wiem o co chodzi z tą perspektywą proszę o wyjaśnienie![]()
Tzn. tak teoria mówio praktykę mnie nie pytajcie;p
TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się
Zapraszam do spojrzenia na kilka nowych ...
10.
11.
Pozdr,
bardzo ciekawa galeria
11 swietne ujecie - moze inaczej wykadrowac? wg mnie az sie prosi o pionowy kadr
R6 + S17-35 + 24-70/2.8 + 50/1.8 + 85/1.8 + 70-200/2.8
Ex Sony a6500, 70D, 40D, 30D
dwa ostatnie piękne, ale 10 radosne pozowanie dziewczynki kłuci mi się z tym co widzę, chociaż może właśnie ten uśmiech jest tu potrzebny
pozdrawiam
Dobre body, palnik oraz szkiełka: Canon EF 50/1,8 II, Canon EF 100 f/2.8 Macro USM, Canon EF 70-200/4 L, Canon 35 1.4 L, canon 17-40/4L, canon fish eye, 24-105/4L, Bilora 1122 i inne drobiazgi
Cudowne zdjęcia, szczególnie Masajów![]()
Fotoreporter
"Nauczyłem się, że nie da się fotografować ludzi, jeśli się ich choć trochę nie kocha i nie potrafi się dostrzec [...] ich światów."