Innymi slowy - wystarczy odrobine znieczulicy polaczyc z umiejetnoscia zerowania na ludzkiej tragedii, dodac do tego dwie szczypty instynktu hieny czy innego sepa... i przepis na 1. miejsce w WPP gotowy...
Innymi slowy - wystarczy odrobine znieczulicy polaczyc z umiejetnoscia zerowania na ludzkiej tragedii, dodac do tego dwie szczypty instynktu hieny czy innego sepa... i przepis na 1. miejsce w WPP gotowy...
Tym bardziej ze ty lubisz? bywac gdzie ktoś cierpi i umieraZamieszczone przez Auwo
- Zestawik który mi się podoba -
Lolomil, dlaczego uwazasz, ze lubie ??? moze po prostu musze ?! to po pierwsze.
a po drugie - kto Ciebie prosil o podanie linka ??? - chyba nie zrozumiales idei tematu na CF![]()
Auwo,
Po co tak prykasz, przecież post wysłałem w formie zapytania :" ......lubisz?"
ad 2 CF nie jest twoje prywatne i falowo ;-) podchodząc do sprawy............
miłego weekendu :-)
ps. i dobrze że przestrzegasz ludzi przed wypadkami, sam przeżyłem spotkanie z tirem i ciesze się że moge pisać np. na tym forum, ale nie lubie jak ktoś żeruje jak wsza na ludzkim nieszczęsciu są przyjemniejsze i ciekawsze tematy w których można się realizować
W tym Konkursie WPP tematem powinno być od Tsunami do Bieslany.
prykasz ???Zamieszczone przez Lolomil
falowo ???
żeruje jak wsza ???
nie rozumiem o czym Ty piszesz
po co robisz OT ???jezeli nie podoba Sie tobie moj temat nie na tym forum to nie pisz o tym tutaj.
chciales zablysnac czy co ??? hehehe
Mnie i to juz kolejny rok z rzedu nie przekonuje zdjecie, ktore zdobywa glowna nagrode.
Wiecej moge powiedziec o poprzedniej edycji, bo widzialem wystawe. Faktycznie - 70-80% to wojny i rozpacz. I tego jest zdecydowanie zbyt wiele - bo przeciez nie tylko to dzieje sie na swiecie. I choc taki temat nieszczegolnie mnie interesuje, to i tak sa tam perelki - przewaznie na dalszych miejscach, albo jako zwyciezcy podkategorii.
Ale zdjecia o innej tematye bywaja boskie. Tak jak w zeszlorocznej edycji - moj faworyt - rewelacyjna seria zdjec z roznych stacji metra. Mistrzostwo!
EOS 300D + dotatki + Digital Ixus
"Zawsze nadchodzi godzina w historii, kiedy ten, który ośmieli się powiedzieć,
że dwa i dwa to cztery, jest karany śmiercią. (Albert Camus)
Jest mi przykro nic na to nie poradzeZamieszczone przez Auwo
I myśle wcześniejszy post nie jest OT.
Panowie... wyjasnijcie to sobie na PW bo nie lubie sprzatac watkow po roznych osobistych wycieczkach na forum![]()
Wychodzi na to że niestety i w tej dziedzinie sprawdza się żerowanie na najniższych instynktach. Nie twierdzę że nie powinno być takich zdjęć. Jak najbardziej powinny być. Chodzi przecież o to żeby pokazać świat taki jaki jest więc pokazywanie tylko i wyłącznie samych ładnych widoczków byłoby hipokryzją. Zastanawiające jest jednak to że właśnie te drastyczne zdjęcia oceniane są tak wysoko. Najwyraźniej jako ludzkość lubimy krwawą miazgę i to do nas przemawia najlepiej.
osobiście dla mnie taki temat stał się nudny i niesmaczny.Zamieszczone przez maku
choć prace takie dalej wygrywają