Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Pierwsza komercha - ile za to wziąć

Bywalec Awatar Przemo(c)

Domyślnie Pierwsza komercha - ile za to wziąć

Czołem,

Zdjęcia zespołu rock/pop (chociaż jedno wyklucza drugie, hehe). Studio, plener, koncert. Ile byście wzięli za fotki? Nie jestem wymagający, ale z drugiej strony nie chcę się ośmieszyć. Pomóżta i podpowiedzta, proszę.
    pzdr
    There is no dark side of the moon really. Matter of fact, it's all dark.

Uzależniony

Domyślnie

Przedstaw jakies koszty ale powiedzmy 3tys

Początki nałogu Awatar chuckyy
    Miasto
    Września

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Przemo(c) Zobacz posta
    Czołem,

Zdjęcia zespołu rock/pop (chociaż jedno wyklucza drugie, hehe). Studio, plener, koncert. Ile byście wzięli za fotki? Nie jestem wymagający, ale z drugiej strony nie chcę się ośmieszyć. Pomóżta i podpowiedzta, proszę.
    pzdr
    Ważne pytanie - po co robisz im te fotki? Będą je gdzieś wykorzystywali? Np. do okładki własnej płyty? Wrzucą na stronę internetową? Dadzą do gazety? Czy po prostu chcą je mieć, zeby pochwalić się kolegom i rodzinie. To są najwazniejsze pytania.
    5d | Canon 16-35 2.8 L | Canon 24-70 2.8 L | Canon 70-200 4 IS L | Canon 85 1.8 USM | Speedlite 580 ex | Omnibounce STOFEN | LumiQuest Soft Screen | transcend 8 GB | kingstone 1 GB ELITE PRO & 2 GB ULTIMATE | Marumi DHG CPL 67, 77, 82 mm | statyw Velbon Sherpa 750R | Lowepro Staelth Reporter 200 AW | Śjakaś inna Lowepro | Military PRO LIMA :] Sporo planów na przyszłość... m.in. 135 L

Początki nałogu Awatar Arek Piekarz
    Miasto
    Jelenia Góra

Domyślnie

www.whattheduck.net

Musiałem to wstawić
    40D + 17-55/2.8 IS USM + 85/1.8 USM + 580EX + Stofen
    Pretec 4 GB x133 + Kingston 1 GB x50 + Manfrotto 728B
    Lowepro Stealth Reporter D400 AW + Lowepro Nova 2 AW

Moje zdjęcia na Jelonce.com, plfoto i galerii ZSO nr 1 im. S. Żeromskiego w Jeleniej Górze
    Mój fotoreportaż z XV Finału WOŚPu i zdjęcie tygodnia na fotopolis.pl

Domyślnie

Tego typu pytania zawsze budza mój usmiech. Przeciez sam wiesz, ze jeden wezmie 10.000, a drugi 100 i obaj byliby pewnie zadowoleni. Masz marke - cenisz sie, nie masz marki - robisz dla frajdy za "pol-frajer". Wiec nie pytaj ile, tylko wez od nich 500zl i pozamiatane.

Uprawnienia umieszczania postów